Hoe maak je Beach Signs

Je hebt het gemaakt door de lange koude dagen van de winter en in het verleden de aanhoudende knip van de lente tot de beloofde, herinnerde de warmte van de zomer, en de zomer plaats --- waar de zomer-water-strand thema hoogtij viert. Kommen gevuld met schelpen en potten gevuld met gem-achtige strand glas organisch samengaan met eindeloze arrangementen van torenhoge drijfhout. Ja, het is tijd om de zanderige kiezels stof van de veranda, de waslijn hangen en maken de nieuwe welkome teken --- het signaal naar alle te komen en te ontspannen en te genieten van de omhelzing van de zomer strand huis.

instructies

1 Schuimen het strand naar bruikbare drijfhout en schelpen. Beoordelen van het huis voor een Beachy artefacten --- een flip-flop zonder een partner, een gedroogde takje helmgras, een plastic walvis totem, een schelp versierd zeemeermin, een miniatuur kreeft kist compleet met rode klauwen schaaldieren, een stuk verweerde visnet.

2 Bepaal uw boodschap: "Verklaar dit een strand dag," of "Welkom op het strand huis, 'of kortweg," Beach "met een wijzende pijl afbeelding. Lenen iets uit het verleden: "Ze verkoopt zeeschelpen door de kust," of "Geen schoenen, geen shirt, geen probleem," of "Catch a wave."

3 Kies een groot vlak stuk drijfhout of een plat stuk hout van die in fase 1 verzamelde voor uw bord. Verf een wassen van kleur in de kleuren blauw en groen aan het water en de golven te simuleren. Kies een heldere kleur om uw woord te schilderen over het oppervlak van het hout. Laat drogen.

4 Versier uw houten bord met schelpen en accessoires die je hebt verzameld dat uw boodschap te accentueren. Met behulp van een lijmpistool, brengen ze het bord met een klein beetje lijm op de achterkant van elk object, die elkaar op hun plaats als lijmsets.

5 Zet uw teken over en plaats twee kleine schroeven aan beide zijden. Bevestig een stuk touw tussen de twee schroeven, het verpakken van de uiteinden strak rond de schroeven. Hang uw strand te ondertekenen.

Hints

  • Populaire strand thema's zijn onder andere vissen, walvissen, zeemeerminnen, zeilboten, schelpen, dolfijnen.