Hoe Overdracht Via Bluetooth

Het overzetten van bestanden tussen computers kan lastig zijn als je niet beschikt over een reserve-opslagapparaat hebben rond of als uw bestanden zijn te groot voor uw e-mail client te sturen. Gelukkig heeft Bluetooth-technologie een andere manier om uw bestanden rond te bewegen verstrekt. Zelfs als Bluetooth niet in de computer is ingebouwd, er zijn USB-plug-ins die zal fungeren als het apparaat voor u.

instructies

koppelen Computers

1 Navigeer naar uw Bluetooth-instellingen via het 'Configuratiescherm'. Je kunt er komen via het menu "Start". Vanuit het menu, schakelt Bluetooth op beide computers, en klik op "Voeg een draadloos apparaat" om te zoeken naar de andere computer.

2 Kies een andere computer uit de lijst met Bluetooth-apparaten die in de resultaten worden weergegeven. De pairing proces zal nu automatisch beginnen.

3 Volg de aanwijzingen op het scherm om de koppeling te voltooien. Een authenticatie code zal hoogstwaarschijnlijk verschijnen, waarin u wordt gevraagd om input aan de ontvangende computer te authenticeren.

Het verzenden van een bestand

4 Toegang tot de Wizard Bluetooth File Transfer door te gaan naar de "Start" Menu en zoek onder de map Bureau-accessoires. Een pop-up venster met de vraag of u wilt verzenden of een bestand te ontvangen. Zorg ervoor dat de computer die is ontvangen van het bestand selecteert "Receive File" en de verzendende computer kiest "Bestand verzenden."

5 Van de verzendende computer, selecteert u de ontvangende computer op de lijst die opduikt. Dit zal de andere computer aan te wijzen om het bestand te ontvangen. Klik op "Next" aan de onderkant van het scherm.

6 Klik op de knop 'Bladeren' en navigeer naar het bestand dat u dat wenst te sturen. Selecteer het bestand en klik op "Next" om de overdracht te starten. Vanaf hier kan u gevraagd worden naar een andere verificatie code in te voeren om de overdracht te machtigen. Wanneer de overdracht is voltooid, zal het programma u op de hoogte en vraagt ​​u om het venster te sluiten.