Hoe te verwijderen van uw Windows 7 Theme

Hoe te verwijderen van uw Windows 7 Theme


Microsoft Windows 7 wordt geleverd met een scala aan thema's die het kleurenschema, behang en de algehele look en feel van de software in te stellen. Om Windows personaliseren, selecteert u een van de vooraf geïnstalleerde thema's, downloaden van nieuwe thema's, aanpassen van bestaande thema's of maak uw eigen thema te fleuren het bureaublad van uw computer. Zodra je moe van het thema word je kunt verwijderen alle gedownloade en door gebruikers gemaakte thema's. U kunt echter niet verwijderen vooraf geïnstalleerde Windows-thema's. Het verwijderen van een thema is eenvoudig, maar je moet overschakelen op een ander thema voordat u deze uit de computer.

instructies

1 Klik op "Start" op het bureaublad werkbalk, gevolgd door "Control Panel" en vervolgens op "Persoonlijke instellingen." Dit opent het venster "Persoonlijke instellingen" dat vier types van thema's bevat.

2 Dubbelklik op het thema dat u wilt gebruiken in plaats van het thema dat u wilt verwijderen.

3 Verlaat de "Personalisatie" en "Control Panel" windows door te klikken op de "X" in de bovenhoek van elk venster.

4 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van het scherm van de computer en selecteer "Personaliseer" uit het drop-down menu.

5 Klik met de rechtermuisknop op het thema dat u wilt verwijderen. "Wissen" uit het drop-down menu. Dit verwijdert volledig het thema van de computer, zodat u niet in staat zal zijn om opnieuw te gebruiken.

Hints

  • Download een reeks thema's rechtstreeks van de personalisatie galerij in de Microsoft Windows 7 website.