Hoe maak je een Toshiba E Studio 205 Problemen

Toshiba's eStudio 205 multifunctionele printer beschikt over een scherm dat laat zien foutmeldingen als er iets mis gaat. Bij het zien van een foutmelding, kunt u verwijzen naar de gebruiksaanwijzing voor de oplossing van de specifieke fout. Er kan een moment komen, echter, wanneer je een probleem niet alleen kan bepalen van een verwijzing naar een foutmelding of vanaf je eigen gezond verstand. Soms kan uw probleem zijn gebeurd als gevolg van een losse verbinding met uw stopcontact of iets complexer.

instructies

1 Verwijder de stekker uit het stopcontact en sluit deze aan op een ander stopcontact. Je zou een defecte uitlaat hebben als de printer begint opnieuw te werken aan de nieuwe uitlaat zonder problemen.

2 Open je printer te controleren of er geen vastgelopen papier in de mechanismen. Pak het vastgelopen papier stevig in de buurt van de marges en zorgvuldig sleep deze van de plek waar het werd vastgelopen. Als dit vaak gebeurt, neem uw printer worden onderhouden en vergeet niet te vermelden waar de storing zich voordoet om tijd te besparen.

3 Controleer of u de klep van de printer volledig gesloten (tot je niet kan duwen het niet meer naar beneden). Wees voorzichtig niet om de klep te dwingen.

4 Plaats papier in de printer lade als u een bericht met vermelding van een te zien "lege cassette." Vergeet niet dat de "cassette" van uw Toshiba printer betekent de ruimte waar het papier wordt gevoed door.

5 Druk op de "Energy Saver" knop om te zien of het apparaat begint. In de Energiebesparing mode, de printer in een slaapstand staat waar geen van de knoppen, behalve deze ene reageren.

6 Controleer uw toner cartridge om te zien of je het goed geïnstalleerd. Je moet het stevig drukken in het apparaat, zodat het niet rond schudden of losraken.