System Security Popup Removal

System Security Popup Removal


System Security pop-ups worden gegenereerd door de bedrieglijke anti-malware programma System Security. Net als alle andere bedrieglijke anti-malware programma's, is System Security ontworpen om gebruikers bang te maken door te denken dat hun computer is geïnfecteerd met malware, zodat zij de gelicentieerde versie van System Security zal kopen. In plaats van het verspillen van uw geld op een nep-programma te verwijderen System Security onmiddellijk.

symptomen

System Security verschijnt in de vorm van een pop-up waarin staat dat het programma een scan van uw computer heeft voltooid en vonden tal van kwaadaardige programma's. System Security vraagt ​​dan om het 'gelicentieerde "versie van System Security te kopen om de kwaadaardige programma's te verwijderen. In aanvulling op de pop-ups, kan System Security uw computer vertragen, verminderen uw beschikbare systeemgeheugen en nieuwe iconen toe te voegen aan uw bureaublad.

Automatische verwijdering

System Security kunnen automatisch worden verwijderd door het uitvoeren van een anti-malware programma. Windows Defender is een gratis anti-malware programma dat vooraf geïnstalleerd met Windows Vista en Windows 7-besturingssystemen. Windows XP en 2003 gebruikers kunnen het programma te downloaden. Om Windows Defender draaien, klikt u op "Start", "Alle programma's" en "Windows Defender." Klik vervolgens op "Scan" in het hoofdmenu van Windows Defender en selecteer "Full Scan" uit het drop-down menu. Alternatieve programma's voor het automatisch verwijderen van System Security omvat AVG Free Antivirus en Norton Antivirus.

Handmatig verwijderen

System Security kan uw anti-malware programma uit te schakelen. Als dit gebeurt, moet u System Security handmatig te verwijderen. Om dit te doen, verwijdert u de volgende processen, registry entries, bestanden en mappen. Merk op dat handmatige verwijdering is een technisch proces dat, indien verkeerd gedaan, kan leiden tot ernstige hele systeem fouten die u nodig heeft om opnieuw installeren van het Windows-besturingssysteem veroorzaken. Daarom moet onervaren gebruikers niet proberen om System Security handmatig te verwijderen.

1632575944.exe

% UserProfile% HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run "1632575944"

1632575944.exe

config.udb

init.udb

English.lng

German.lng

Spanish.lng

System Security.lnk

% UserProfile% c: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ 538654387

% UserProfile% c: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ 538654387 \ Languages

% UserProfile %% UserProfile% \ Start Menu \ Programs \ System Security

het voorkomen

Rogue anti-malware programma's, zoals System Security, zijn over het algemeen geïnstalleerd wanneer nietsvermoedende gebruikers klikken op een kwaadaardige pop-up advertentie of link. U kunt voorkomen dat rogue anti-malware programma's uw computer infecteren door het vermijden van verdachte advertenties en links, het runnen van een up-to-date anti-malware programma, het runnen van een firewall en het gebruik van een standaard user account in plaats van een beheerdersaccount.