Hoe te registreren McAfee Security Center

Hoe te registreren McAfee Security Center


De McAfee Security Center-programma op uw Windows-pc werkt als het hoofdmenu voor het beheren van uw AntiVirus en Internet Security programma's, evenals elke andere vorm van McAfee-software op uw computer is geïnstalleerd. Als u nodig hebt om uw software bij te werken, moet u eerst de software via het McAfee Security Center-programma zich op de taakbalk te registreren. Volgens de officiële website van McAfee, zal McAfee Security Center automatisch een pop-up herinnering om uw producten te registreren voorafgaand aan wordt toegestaan ​​om uw computer software bij te werken weer te geven.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van McAfee Security Center gevestigd in de rechterbenedenhoek van het bureaublad op de taakbalk, en "Updates" te selecteren uit het pop-up snelmenu.

2 Klik op de knop Volgende in het McAfee Product Registration raam, en voer uw naam, adres en postcode in de registratie velden. Voer het e-mailadres dat u wilt gebruiken om e-mails te ontvangen van McAfee, en geef uw McAfee-productcode in het veld "Product Key". De productcode kan worden gevestigd op de doos van uw software, en kan niet worden gedeeld.

3 Klik op "Next" om uw registratie-informatie bekijken en klik op 'Verzenden' om het product registratie te voltooien.

4 Bezoek de McAfee-account pagina (zie bronnen voor link). Voer het e-mailadres en wachtwoord gemaakt tijdens het registratieproces, en druk op de "Enter" knop op het toetsenbord. Uw geregistreerde McAfee-product zal verschijnen in de lijst van de geregistreerde producten gedeelte van uw account pagina.

5 Klik op de knop "Afmelden" om veilig te verlaten uit uw McAfee-account.