Hoe kan ik muziek video's branden op een DVD

Muziekvideo's, net als elk type videobestand, kunnen worden overgedragen naar een disk met het juiste programma. Het proces van het plaatsen van bestanden van een computer naar een schijf, heet "branden." Om een ​​videoclip branden op een DVD, is het noodzakelijk om een ​​programma daartoe in staat zijn. Een speciaal soort DVD genaamd een DVD-R is ook vereist. DVD-R's zijn een soort van DVD-disc die bestanden gebrand op hen kan hebben, in tegenstelling tot de normale dvd's verkrijgbaar bij de meeste computerwinkels. Een DVD-ROM drive in staat is het branden van dvd's is ook nodig.

instructies

1 Download een programma in staat is het branden van bestanden op een DVD door te gaan naar de juiste website. Voorbeelden van dergelijke programma's omvatten, Nero, Express Burn en Cheetah DVD Burner.

2 Installeer het programma dat u hebt gedownload. Er zijn een aantal andere gemeenschappelijke programma's die standaard worden geleverd met een groot aantal computers dat u ook kunt gebruiken, zoals Windows Media Player en Real Player. Deze programma's moeten toegankelijk zijn door te klikken op de knop "Start" en naar "Alle programma's."

3 Plaats uw DVD-R in de DVD-ROM drive en open het programma van uw keuze.

4 Selecteer "DVD" uit het pull-down menu in Nero. Selecteer "data" uit de opties, en klik vervolgens op "te maken data disk." Andere programma's moet een soortgelijke tab gemarkeerd 'branden van een CD "of iets dergelijks hebben.

5 Klik op de knop "toevoegen", en dan vind je muziek videobestanden op het nieuwe venster dat verschijnt in Nero. Hoewel elk bestand kan worden gebrand op een DVD-R, muziek videobestanden zal waarschijnlijk eindigen in ".avi", ".mpg ',' .mov 'of' .mp4." Voeg ze een voor een door het selecteren van een, en vervolgens te klikken op de "add" knop. Wanneer u klaar bent, klikt u op "klaar." Klik vervolgens op "next" op het oorspronkelijke scherm. Klik ten slotte op "branden" om te beginnen met het branden van uw bestanden op de schijf.

Hints

  • Hoewel duurder, een DVD-RW kunt u bestanden van het zelfs na het branden toe te voegen of te verwijderen.
  • Zorg ervoor dat u het opvullen van de DVD-R voor het branden, als een DVD-R kan alleen bestanden aan toegevoegd keer.