Wat doet een Flash Drive doen?

Een Universal Service Bus (USB) flash drive heeft het diskettestation als de draagbare data-opslag apparaat van de keuze voor veel gebruiker segmenten vervangen. Een flash drive wordt ook wel als een USB-station, pen schijf of USB-stick. Een flash drive wordt gebruikt voor het opslaan, overdragen, uitvoeren en back-up van gegevens, informatie en andere bestanden. Fabrikanten zoals Kingston, PNY, SanDisk, Corsair, Transcend en anderen produceren betrouwbare, high-speed, robuust en draagbaar flash drives met capaciteiten variƫrend van 256 MB tot 32 GB.

Hoe het werkt

Een flash drive maakt gebruik van elektronisch geheugen wel flash-geheugen dat elektrisch uitwisbaar, heeft geen bewegende delen en is programmeerbaar. Een flash-chip aanwezig is in de flash drive slaat de bestanden. De plug-and-play kenmerken van een flash drive hebben afstand gedaan met de noodzaak om extra stuurprogramma's te installeren. Het besturingssysteem van een pc detecteert de flash drive en de chauffeurs en de flash drive neemt de plaats in van een externe schijf. Als de computer niet automatisch draaien van het apparaat, kunt u gewoon op het station aangeeft flash drive op "Deze computer" en de gewenste taken te beginnen.

Transfer Files

Een flash-drive kan worden aangesloten op de USB-poort of USB-hub-poort van een desktop of laptop. Met behulp van de drag and drop functie kunt bestanden en documenten die zijn opgeslagen op een computer worden overgedragen van de computer naar de flash drive en opgeslagen in de juiste mappen. Deze bestanden kunnen vervolgens op elk gewenst moment elders worden geraadpleegd op andere werkstations. Op dezelfde manier kan selecteren die zijn opgeslagen op een flash drive worden overgebracht naar een computer.

Store-bestanden

Afhankelijk van het gebruik kenmerken van een persoon, functieprofiel en specifieke eisen, is een flash drive wordt gebruikt om bestanden op te slaan. Mobiele professionals en andere gebruikers kunnen lage capaciteit 4GB of 8GB flash drives te gebruiken voor het opslaan van tekstdocumenten, spreadsheets, PDF-bestanden en eenvoudige PowerPoint-presentaties. Media, entertainment en creatieve professionals uit de industrie kan gebruik maken van 32 GB high-speed flash drives naar muziek video's, muziekclips, grafisch rijke documenten en bestanden, foto's, entertainment afleveringen en zelfs films op te slaan.

Back-up Apparaten

New-age of de nieuwste generatie flash drives hebben wachtwoord-encryptie, high-speed interface, vingerafdruk authenticatie functies en andere functies. Deze duurzame flash drives kunnen worden gebruikt om persoonlijke bestanden, medische geschiedenis, familie-bestanden, foto's en andere gevoelige gegevens en belangrijke informatie op te slaan. Deze flash drives dienen als solide en betrouwbare back-up opslagapparaten en in geval van een computer harde schijf defect of andere pc-problemen kunnen gemakkelijk elders worden gebruikt of gebruikt om gegevens bestanden te herstellen. Kleine ondernemingen, start-ups en veel non-profit organisaties deze goedkope flash drives gebruiken ook als kritisch back-up data-opslag mediums.

marketing Tool

Vanwege hun form factor en draagbaarheid, zijn flash drives in opkomst als zeer populaire marketing en promotiemiddelen. -Marketing georiƫnteerde bedrijven zijn emblazoning of inprenting hun corporate logo's, visuele beelden en andere branding stickers op deze handige apparaten. Deze flash drives worden geladen met de verkoop literatuur, product factsheets, corporate write-ups en andere marketing communicatie inhoud van deze ondernemingen en verspreid op beurzen, industrie marts, tentoonstellingen, conferenties en seminars.