Het wijzigen van de Haarkleur op Picnik

Het wijzigen van de Haarkleur op Picnik


Picnik is een makkelijk te gebruiken online foto-editing tool. Foto's kunnen worden aangeraakt tot rode ogen te verwijderen, kan de tekst worden toegevoegd en kleurenfoto's kunnen gemakkelijk worden veranderd in zwart-wit met de klik van de muis. In aanvulling op de basis gereedschappen voor bijsnijden, vergroten of verkleinen en slijpen, een aantal speciale effecten tools beschikbaar. Een leuke special effect is om haarkleuring te veranderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan in een paar simpele stappen.

instructies

1 Open de Picnik toepassing op uw computer. Klik op "foto's uploaden" knop op de home page. Blader door de foto's die u op uw computer hebt opgeslagen en selecteer een te uploaden en te werken aan.

2 Klik op het tabblad 'scheppen'. Dit is één van de vijf tabbladen die dwars over de bovenkant van de Picnik pagina. Binnen het tabblad maken, zijn meer opties; Klik op de optie 'effecten'. De verschillende opties "effecten" worden getoond in een venster aan de linkerkant van het scherm. Scroll naar beneden naar "tint" en klik op deze optie.

3 Klik op de optie 'effect "in het venster" effect schilderen ". Aan de onderkant van dit venster, klikt u op "omgekeerde effect." Dit zal de tint van de foto in de oorspronkelijke kleuren te keren.

4 Pas de kwast in het venster "effecten schilderen". Selecteer de penseelgrootte, borstel hardheid en de borstel kracht. De grootte van het gebied te kleuren deze instellingen bepalen. Een kleine penseelgrootte is goed voor de kleine dunne gebieden.

5 Kies een tint kleur uit het kleurenpalet in de linkerzijde van het venster. Gebruik je muis als de borstel en kleur over de haren in je foto. Ga terug naar de tint kleuren en schuif je borstel heen en weer in de pallet om kleuren te veranderen. Voor gedetailleerde kleuring, opnieuw in om het beeld met behulp van de glijdende zoomschaal in de rechter benedenhoek van het scherm.

6 Klik op de "originele" optie in het venster "effect schilderij" als u naar een gebied ongedaan te maken en reverse het terug naar de oorspronkelijke kleuren. Gewoon verf over het gebied met uw borstel en de kleuren zal worden ongedaan gemaakt.

7 Klik op de "apply" optie onder het kleurenpalet als u klaar bent met het bewerken van foto's. Als u de foto wilt opslaan, klikt u op het tabblad "Save & Share" aan de bovenkant van de Picnik pagina.