Hoe Amazon API met Twitter Gebruik

Amazon en Twitter bieden API's waarmee u verbinding maakt met de externe websites en de gegevens weer te geven op uw eigen website. Deze functie is handig als u wilt uw site met Amazon affiliate sales inkomsten te genereren en de verkoop met behulp van de meest recente tweets over het product te promoten. Elke API heeft zijn eigen specifieke syntax die u gebruikt om de gegevens toe te voegen aan uw website, en kunt u de gegevens weer te geven in een HTML-iframe.

instructies

1 Klik rechts op de webpagina die u wilt gebruiken om de gegevens weer te geven. Klik op "Openen met" en selecteer de HTML-editor die u wilt gebruiken.

2 Voeg twee iframe-tags om de gegevens weer te geven. De eerste iframe toont de Amazone aanbiedingen en de tweede iframe displays tweets in verband met het product. De volgende code ziet u hoe u twee iframes te maken:

<Iframe id = "amazon" src = ""> </ iframe>
<Iframe id = "twitter" src = ""> </ iframe>

U plaatst de API zoeken URL in de "src" eigendom.

3 Voeg de API-gegevens Amazon. Open een webbrowser en kies de widget die u wilt weergeven uit de Amazone website. Klik op de widget in de lijst Amazon, selecteert u de eigenschappen en ontvang de code wordt geretourneerd door Amazon. Plaats deze code in de eerste Amazon iframe.

4 Voeg de Twitter-URL naar de tweede iframe. De Twitter URL zoekt naar informatie met betrekking tot de Amazone product in de eerste iframe. Voeg de volgende URL naar de "src" eigendom van de iframe:

http://search.twitter.com/search.json?q=AMAZONPRODUCT

Vervang "amazonproduct" met de naam van het product dat u wilt weergeven.

5 Sla de wijzigingen op en open de pagina in uw browser om de nieuwe wijzigingen in de code te testen.