Hoe maak je een zakelijk imperium als Bill Gates Maak

Bill Gates, de oprichter en CEO van Microsoft, heeft een ongekende zakenimperium opgebouwd door middel van de ontwikkeling van zijn computer software, die hem de rijkste man ter wereld van 1995 tot 2007. Hoewel veel kritiek Gates voor zijn anti-concurrerend ondernemingsklimaat beleid gemaakt, miljoenen bewonder hem voor zijn filantropie, die wordt uitgevoerd door de Bill en Melinda Gates Foundation.

instructies

1 Maak een zakenimperium als Bill Gates door het hebben van de nieuwsgierigheid om dingen te ontmantelen om te zien hoe ze werken. Van jongs af aan, Gates ontwikkelde een interesse in het programmeren van computers en was voortdurend manipuleren van oudere programma's om uit te vinden hoe ze werkten. In feite was hij eens verbannen uit het gebruik van een computer op school voor het gebruik van bugs in de systeemsoftware in zijn voordeel.

2 Ruilhandel voor goederen en diensten aan een zakelijk imperium als Bill Gates te bouwen. Toen hij een tiener was, Gates verhandeld vaak zijn diensten als een computer troubleshooter om de toegang tot de programmering codes en licentieovereenkomsten te krijgen. Gates leerde zichzelf programmeren van computers door het aanbieden van zijn vaardigheden in ruil voor meer computer tijd, die op zijn beurt gaf hem meer ervaring met besturingssystemen.

3 Bouw een zakelijke imperium als Bill Gates door het regelen van het ongeoorloofd gebruik van software-applicaties en veeleisende betaling voor het gebruik van deze toepassingen. Door middel van Microsoft, Gates pionierde het idee dat software applicaties proprietary zou kunnen zijn en dat de gebruiker moest de softwareontwikkelaar betalen om het product te gebruiken. Vóór de komst van Microsoft, computer hobbyisten gemeenschappelijk gedeelde software-applicaties en kopieën maakte vrijelijk zonder angst voor inbreuk op het auteursrecht.

4 Huur de beste software programmeurs en verhuizen naar een leidinggevende functie bij een zakelijk imperium als Bill Gates te creëren. Terwijl Gates schreef het grootste deel van de software-applicaties tijdens de eerste jaren van Microsoft, actief zocht hij en aangeworven de beste ontwikkelaars in de industrie om hem te helpen de productlijn uit te breiden.

5 De balans van de aanzienlijke financiële succes van uw bedrijf met filantropie tot een zakenimperium als Bill Gates te creëren. De Bill en Melinda Gates Foundation, bijvoorbeeld, is de grootste transparante liefdadigheidsorganisatie ter wereld. De B ​​& MGF bestemt miljarden dollars per jaar aan gezondheidszorg en onderwijs te verbeteren op een wereldwijde basis.

Hints

  • Terwijl Gates was beroemd om het inhuren van de beste programmeurs in de software-industrie, vaak schreef hij codes zich in het weekend te bewijzen dat hij nog steeds de leiding en dat niemand had een steviger greep van de technologie dan hij deed was.