Hoe kan ik een DVD Dual Layer File Play

Het afspelen van een DVD dual-layer-schijf als een bestand heeft vele voordelen ten opzichte van het spelen rechtstreeks van de schijf zelf. Als een bestand van de harde schijf, zal het worden gelezen op een veel hoger percentage van de snelheid en zonder de mogelijkheid van het overslaan. Het proces van het beeld DVD met behulp van bestanden in plaats van een fysieke dvd duurt slechts een paar klikken van de muis te bereiken. Begrijpen hoe DVD dual-layer-bestanden te werken is een nuttige vaardigheid voor elke computer eigenaar.

instructies

Hoe kan ik een DVD Dual Layer File spelen

1 Download en installeer Daemon Tools. Een link naar deze gratis software vindt u hieronder in de middelen sectie.

2 Na de installatie, zal een pictogram in het systeemvak van uw Windows-taakbalk worden toegevoegd op de lagere rechter gedeelte van het scherm. Klik met de rechtermuisknop op dit pictogram en een menu verschijnt het aanbieden van uw virtuele schijven gecreëerd door Daemon Tools.

3 Plaats de muisaanwijzer op een van de virtuele schijven en een ander menu verschijnt, met de opties voor het station.

4 Beweeg uw muis over naar het nieuwe menu en klik op 'Mount Image'.

5 Een Windows-dialoogvenster verschijnt, waarin u de DVD dual-layer-bestand dat u wilt afspelen te lokaliseren. Navigeer naar de bestanden locatie op uw systeem en dubbelklik erop.

6 Als uw pc is ingesteld op automatisch afspelen media, zal het bestand automatisch uitgevoerd na het selecteren van het. Zo niet, open Windows Verkenner en typ "My Computer" in de adresbalk.

7 Zoek de virtuele schijf die u uw DVD dual-layer file gemonteerd op. Dit station zal worden vermeld net als elke andere fysieke schijf onder 'Mijn Computer' zou zijn.

8 Dubbelklik op de virtuele drive met uw DVD dual-layer-bestand en toegang tot de gegevens net zoals je zou een normale DVD.

Hints

  • Daemon Tools opent ook vele andere soorten bestanden zoals ISO, BIN en cd-beelden.
  • Zorg ervoor dat uw pc opnieuw op te starten na het installeren van Daemon Tools om ervoor te zorgen alle virtuele drives zijn goed geïnstalleerd.