Hoe te kopiëren dvd's en Xbox Games

Hoe te kopiëren dvd's en Xbox Games


Dvd's en Xbox-game discs kunnen worden gekopieerd naar uw computer en vervolgens verbrand via verschillende programma's online beschikbaar. Deze programma's zetten het hele bestand structuur van een DVD of een Xbox-game naar een enkel bestand, een ISO-image-schijf, die vervolgens kunnen worden gebrand op een dvd-schijf met dezelfde ISO programma genaamd.

instructies

1 Hoe te kopiëren dvd's en Xbox Games

Download een ISO-programma om te beginnen met het kopiëren van uw dvd of Xbox-game.

Download een ISO lees / schrijf-programma (zoals DVD Decrypter, CloneCD of MagicISO). Open de installateur wanneer het downloaden is voltooid. Installeer het ISO-programma en uw computer opnieuw op. De ISO lees / schrijf-programma zal uw dvd of Xbox-game te kopiëren naar een enkel bestand op uw computer, die u vervolgens kunt branden op een schijf.

2 Hoe te kopiëren dvd's en Xbox Games

Kopieer uw originele DVD of Xbox schijf naar een ISO-bestand.

Open uw ISO-programma en zorg ervoor dat uw dvd-brander wordt gedetecteerd in het programma log venster. Uitwerpen lade van uw DVD-brander en plaats uw originele DVD of Xbox-game disc erin. Sluit de lade en klik op "Read to Image File" in het menu van de ISO-programma "File". Kies uw dvd-brander en de doelmap voor uw ISO-back-up. Geef je ISO-bestand een titel en klik op "OK." De ISO-programma zal dan beginnen met het lezen van uw DVD of Xbox-game naar een back-ISO-bestand op uw computer.

3 Hoe te kopiëren dvd's en Xbox Games

Burn nieuwe kopieën van uw ISO-back-upbestand.

Verwijder uw dvd-lade en verwijder de disc. Plaats een beschrijfbare DVD +/- R-schijf en sluit de brander lade. Open het ISO-programma opnieuw in en klik op "Write Image File." Selecteer uw DVD-brander en de ISO backup DVD, dan is de titel van de lege DVD. Klik op "OK" en het programma zal beginnen branden van ISO-kopie van uw DVD of Xbox-game. Herhaal dit voor zoveel dvd's / Xbox-games als u wilt.

Hints

  • Sluit alle achtergrond applicaties wanneer u dvd's of Xbox-games naar de computer van de prestaties te verbeteren verbranden.
  • Selecteer een lage DVD brandsnelheid (1x, 2x, 4x) hardware fouten te vermijden tijdens het branden van dvd's.