Hoe te Vocals verwijderen uit een Song

Hoe te Vocals verwijderen uit een Song


Het verwijderen van de zang van songs is niet eenvoudig, omdat de zang en muziek delen dezelfde track op een CD of audiobestand. Het is mogelijk om de meeste vocals te verwijderen, echter, omdat de zang meestal in het midden scala van audio-spectrum een ​​melodie vallen. Je hebt software die de linker en rechter kanalen van een song afzonderlijk bewerken, waardoor het mogelijk om het gedeelte met de stem te elimineren.

instructies

1 Start uw audio-editing software en het nummer dat u wilt bewerken met behulp van de "Open ..." optie in het menu "Bestand" te laden. Het bestand moet in een stereo WAV-formaat (met het bestandstype .wav) zodat de software kan het nummer in linker en rechter kanaal te scheiden.

2 Selecteer het linker kanaal en markeer de inhoud ervan, dan is het kopiëren naar een nieuw editing venster. Doe hetzelfde met de juiste kanaal zodat u twee exemplaren van elk kanaal.

3 Selecteer de kopie van het linkerkanaal weer en benadrukken de inhoud. Vanuit het menu "Edit" van uw software, selecteert u "Omkeren" om de polariteit van de audio track te keren.

4 Selecteer de omgekeerde kopie van het linkerkanaal weer. Open het menu of "EQ" "Equalizer" en selecteer de parametrische functie. Pas de schuifknop tot 200 hurtz (Hz) of voer "200" voor de numerieke waarde van de functie. Dit zal een lage frequentie "shelf" op het kanaal te creëren.

5 Gebruik de functie "Mix" om de omgekeerde en bewerkt linker kanaal te combineren met de kopie die u hebt gemaakt van het juiste kanaal. De gedeelten van de kanalen die elkaar overlappen, of het mid-range audio met de zang, zullen elkaar opheffen en verwijder de zang van het eindproduct.

6 Een voorbeeld van de gemengde spoor om ervoor te zorgen dat je tevreden bent. Maak de mix en pas de parametrische functie schuifknop als u het nummer bewerken verder aan te passen, dan is de zenders opnieuw te mengen en een voorbeeld van het resultaat. Sla de gecombineerde track als een nieuw bestand als u tevreden bent.

Hints

  • De vocale verwijdering proces kan worden geautomatiseerd met behulp van speciaal ontworpen software. Plug-ins voor populaire audio programma's kunnen ook het proces te automatiseren.