Hoe kan ik de manier waarop een Word-document opent vanaf het internet of intranet controle

Hoe kan ik de manier waarop een Word-document opent vanaf het internet of intranet controle


Er zijn vele manieren om de manier waarop een Word 2007-document opent vanaf het Internet of een intranet te controleren. Als maker van het document, kunt u de opmaak van het bestand te beschermen, zodat anderen het bestand grenzen aan de stijl veranderingen die zij kunnen leveren kunnen bekijken, maar hebben. Een andere optie is om een ​​wachtwoord beveiligen van een document, zodat alleen bepaalde leden van uw bedrijf kan hebben toegang. Als u Windows Information Rights Management (IRM) die op uw intranet of kan IRM-machtigingen te geven, kunt u ook toegang tot een bestand te controleren door het maken van een document alleen-lezen of als sommige mensen om alleen te bewerken opmerkingen.

instructies

Bescherm de opmaak

1 Open Microsoft Word en het bestand dat u wilt bedienen. Om de opmaak te beperken, klikt u op de "Thuis Tab." In de Styles secties, op zoek naar een kleine diagonale pijl (de Dialog Box Launcher) in de rechterbenedenhoek van deze groep. Klik op "Dialog Box Launcher" en in de bodem van het menu, klikt u op de "Manage Styles Button" (de juiste knop aan de onderkant van het scherm).

2 Klik op de "Beperk Tab" in het dialoogvenster Stijlen beheren doos. In het middelste gedeelte van het dialoogvenster kunt u de stijlen die u in het document gebruiken. Je moet naar beneden houd je Ctrl-toets als u meer dan één stijl te selecteren.

3 Klik op de "Beperk Button" (die zichtbaar wordt nadat u een stijl hebt geselecteerd) en klik op "OK." Als je wilt dat mensen om het document te bewerken, kunt u kiezen "Beperk opmaak om Restricted Styles", zodat de stijl die u hebt gekozen voor de standaard voor het document zal blijven, zelfs als iemand anders het bestand bewerkt.

Password-Protect het Document

4 Open Microsoft Word en het bestand dat u wilt beveiligen. Klik op de "Microsoft Office-knop" in de linkerbovenhoek van het lint, selecteer dan "voor te bereiden."

5 Stel een wachtwoord in voor het document door te klikken op "Document versleutelen."

6 Typ een wachtwoord voor het document. Zorg ervoor dat het is iets wat je zult herinneren! Geef het wachtwoord alleen voor personen die u wilt toegang tot het document, hoewel ze nog steeds veranderingen kunnen maken, tenzij u toegang tot stijlen hebben beperkt.

beperken van de toegang

7 Open Word en klik op de "Microsoft Office-knop." Selecteer "Prepare" en klik op "Machtiging beperken."

8 Klik op "Beperkte toegang." Als je nog nooit hebt gebruikt Information Rights Management Services (IRM) voor, wordt u gevraagd om de IRM client te downloaden; Deze service moet worden uitgevoerd op de server u om uit te geven toestemmingen te gebruiken. Zodra je klaar voor IRM heeft aangemeld, krijgt u veel bredere controle over wie toegang tot het document heeft en die veranderingen aan het, met inbegrip van anderen toe te staan ​​alleen lezen van het bestand of in staat zijn om aspecten van het document te wijzigen op basis van kan maken wat rechten die u hen te geven.

9 Selecteer de toegangsrechten u wilt geven en klik op "OK."