Wat is de bestandsextensie Vlt?

Geproduceerd door Softpedia, Winvault is een gratis software-programma dat wordt gebruikt om het wachtwoord te beveiligen documenten om de toegang tot de informatie die de bestanden te beperken. Vlt bestanden zijn een belangrijk kenmerk van het Winvault programma.

Identificatie

Een bestand met de VLT bestandsextensie staat bekend als Winvault bestand archief. De VLT bestandsextensie dient als een marker op uw computer, signalering het bestand is beveiligd met een wachtwoord.

Functie

Wanneer u gebruik Winvault een bestand op te slaan met encryptie, het bestand opslaat als een VLT bestand.

Kenmerken

Zodra u een bestand op te slaan met de VLT bestandsextensie, wordt het bestand geplaatst in "de Vault," een map in de Winvault programma dat uw beveiligde bestanden op één locatie blijft.

Gebruik

Om toegang te krijgen tot een VLT bestand, kies "Extract" in het menu "Bestand" in Winvault. Vervolgens wordt u gevraagd om uw wachtwoord in te voeren, en het bestand wordt geopend zodra het wachtwoord correct is ingevoerd.

overwegingen

VLT-bestanden kunnen alleen worden geopend binnenkant van Winvault. Als u probeert een Vlt bestand door te dubbelklikken op het te openen, krijgt u een foutmelding ontvangen, zelfs als u het wachtwoord voor het bestand te kennen.