Waarom moet je niet gebruiken PHP Short Tags

Waarom moet je niet gebruiken PHP Short Tags


PHP bevat een aantal snelkoppelingen naar codering websites sneller te maken, met inbegrip van korte versies van gemeenschappelijke-tags. Hoewel het verleidelijk om toetsaanslagen en bandbreedte te besparen met deze compacte labels, kan je in de problemen als je zwaar leunen op deze sneltoetsen.

Wat zijn PHP Short Tags?

De PHP taal bevat meerdere syntax opties voor veel van haar activiteiten. Deze omvatten korte tags voor specifieke functies. Bijvoorbeeld, de standaard PHP "open" tag is geschreven als "<? Php" maar kan ook worden geschreven als "<?." Ook de PHP-richtlijn om data naar een pagina normaal begint met "<? Php echo", maar kan worden geschreven met een korte tag als "<? =." Kortom labels in te schakelen, moet de serverbeheerder ofwel PHP te configureren met de optie "--enable-short-labels" of de php.ini bestand te bewerken in te stellen "short_open_tag" op "on."

Problemen Met Korte Tags

PHP korte labels werkt niet op servers, waar korte-tags niet zijn ingeschakeld. Dit wordt vooral belangrijk als je scripts voor openbare distributie of commerciƫle verkoop te ontwikkelen. Ook als uw script dient XML of XHTML-documenten, verklaringen binnen de documenten die strijdig kunnen zijn met PHP korte-tags, dus moet je standaard tags gebruiken. Tot slot, onder bepaalde voorwaarden ruwe PHP code kan uitgevoerd naar browsers als korte-tags zijn uitgeschakeld op de server, maar gebruikt in uw scripts, waardoor een potentieel veiligheidsrisico.

Wanneer gebruikt u Short Tags

Als u bekend met de server waar u uw PHP-scripts zal lopen bent, kan korte labels helpen redden ontwikkelingstijd en het verminderen van de grootte van uw scripts. Houd er rekening mee dat als u uw scripts naar een nieuwe server te verplaatsen, moet je ofwel ervoor zorgen dat de server is geconfigureerd voor korte-tags of vervang de korte tags met standaard labels. Ook zijn er plekken beschikbaar, zodat de beheerder van een server PHP kunt configureren om XML en XHTML-documenten met korte labels dienen.

best Practices

Het belangrijkste element het bepalen van uw gebruik van PHP korte-tags is je controle over de configuratie van uw server. Als u de serverbeheerder bent, kunt u het php.ini bestand om ervoor te zorgen dat de instelling "short_open_tag" is op te controleren. Ook bewust zijn van wat operaties je script presteert, en geen korte codes niet wanneer het zal worden serveren XML of XTML documenten of wanneer het gevoelige informatie zoals gebruikersgegevens of verborgen URL's bevat.