Hoe kan ik toevoegen Christmas Lights om een ​​beeld in CS3

Hoe kan ik toevoegen Christmas Lights om een ​​beeld in CS3


Photoshop CS3 is een veel gebruikte fotobewerkingsprogramma met een scala aan tools en functies vaak gebruikt om te wijzigen of afbeeldingen te repareren voordat iemand ze gebruikt. Maar je kunt het ook gebruiken om grafische objecten toe te voegen aan een beeld. Bijvoorbeeld, als u het maken van een kerstkaart in Photoshop, kunt u het beeld op de kaart om een ​​foto van uw gezin. Om deze kaart meer indrukwekkend en feestelijk te maken, gebruik maken van de instrumenten van Photoshop om kerstverlichting toe te voegen aan de zijkanten van het beeld.

instructies

1 Laad de afbeelding die u wilt werken op uw computer. De beste manier om dit te doen is om het direct vanaf een digitale bron, zoals een camera of SD-kaart te kopiëren, maar u kunt ook scannen in een gedrukt exemplaar.

2 Open Photoshop. Selecteer "File" in het menu en kies "Open." In het dialoogvenster dat verschijnt, zoekt u de afbeelding die u geladen en open het.

3 Ga naar de "Layers" palet en klik op de "Create New Layer" knop.

4 Selecteer de "Pen" tool op de werkbalk. Klik om een ​​punt toe te voegen voor de top van de bol. Voeg vervolgens meer punten te slepen als je gaat om de vorm van de lamp te definiëren.

5 Klik met de rechtermuisknop op de vorm en kies "Selectie maken." Selecteer de "Verfemmergereedschap" tool en vul de selectie met de kleur die u wilt gebruiken voor de gloeilamp.

6 Selecteer 'Filter' in het menu en kies "Render." Van de opties, kiest u "Lens Flare." Plaats de flare op de lamp in de preview en de helderheid om de lamp enigszins reflecterend. Klik op 'OK'.

7 Ga naar de onderkant van de "Layers" palet en klik op de "FX" knop. Van de opties, kies "Gloed buiten." In het dialoogvenster dat verschijnt. Kies de gewenste kleur voor de gloed. Ook zet de "spread" en "Size." Klik op 'OK'.

8 Herhaal dit proces om de andere bollen van verschillende kleuren toe te voegen. Sla uw werk op.