Hoe maak je een PagePlus bestand te converteren naar een Adobe bestand

Hoe maak je een PagePlus bestand te converteren naar een Adobe bestand


PagePlus is een desktop publishing software product door Serif. PagePlus stelt gebruikers in staat om alles, van eenvoudige folders om complexe nieuwsbrieven. Er zijn twee versies van PagePlus. Een daarvan is een gratis versie, de ander vraagt ​​om een ​​minimale vergoeding. De gratis versie bevat geen ondersteuning voor het converteren naar Adobe PDF, dat is een veel voorkomende cross-platform formaat dat wordt gebruikt in e-documenten. Voor degenen die het gebruik van de gratis versie van PagePlus, maar er is een manier beschikbaar om uw PagePlus documenten te converteren naar PDF-bestanden.

instructies

1 Open een document in PagePlus en design en bewerken totdat het project is voltooid. Leg het document precies zoals u wilt dat het afgewerkte project te verschijnen. U zult het besparen als een Adobe PDF-bestand, zodat al uw tekst en beeld opmaak intact verschijnen. Zorg ervoor dat uw document is volledig aangelegd voordat je het op te slaan, want elke bewerking je daarna doet zal moeten worden gedaan in het oorspronkelijke bestand, in welk geval je nodig hebt om uw PDF opnieuw op te slaan.

2 Kies een virtuele printer te downloaden. Er zijn verschillende beschikbaar. Virtuele printers te installeren als een andere printer en kan worden uitgevoerd vanuit zowat elk programma dat een drukkerij functie heeft. Virtuele printers werken goed met PagePlus.

3 Sla het document dat u wilt omzetten in een PDF-bestand. Ga naar het menu "Bestand" en kies de opdracht "Print" en selecteer vervolgens de virtuele PDF-printer hebt geïnstalleerd. Klik op de opdracht "Print" en uw PagePlus document wordt opgeslagen als een Adobe PDF-bestand. Uw oorspronkelijke document zal onaangeroerd blijven.