Hoe maak je een Micro Center 2 GB Flash Drive gebruiken

Hoe maak je een Micro Center 2 GB Flash Drive gebruiken


Het gebruik van uw Micro Center 2GB flash drive is over het algemeen net zo makkelijk als de stekker in een vrije USB-poort. USB flash drives, zoals die worden verkocht aan de balie in Micro Center winkels zijn kleine stokjes van flash-geheugen die rond op uw sleutelhanger of in je zak kan worden uitgevoerd en gebruikt om bestanden op te slaan en het vervoer van de ene computer naar de andere. Met ingang van Windows ME, zijn ze automatisch worden ondersteund door het Windows-besturingssysteem.

instructies

1 Zoek een vrije USB-poort van uw computer. Plaats de Micro Center 2GB flash drive in.

2 Zet uw computer en ga naar "My Computer" of "computer".

3 Zoek uw Micro Center 2GB flash drive door op zoek naar een pictogram voor "verwijderbare opslag." Het moet een lijst van de totale capaciteit als een iets minder dan 2 GB.

4 Dubbelklik op het pictogram van uw Micro Center USB flash drive. De schijf moet openen op het bureaublad. Het kan nu worden gebruikt als een gewone schijf op uw computer.

5 Klik op "Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen" icoon op de taakbalk en kies het station voordat u het loskoppelt van uw machine. Wanneer u het bericht: "U kunt veilig verwijderen van uw apparaat," koppelt de aandrijving fysiek uit de computer.

Hints

  • De totale capaciteit van uw Micro Center 2GB flash drive zal minder zijn dan de geadverteerde 2GB zijn. Dit komt door opmaakcode. U kunt die ruimte gedeeltelijk heroveren geformatteerd wordt in Windows en de mogelijkheid om te selecteren "Turn on compressie." Hierdoor worden alle bestanden op de schijf automatisch worden gecomprimeerd veroorzaken, het verhogen van de beschikbare effectieve ruimte.
  • Zorg er steeds voor de dop terug op uw flash-drive te zetten en nooit laten vallen of pletten. Dit kan ertoe leiden dat u gegevens verliest.