USB-naar-PCMCIA Card Adapters

USB-naar-PCMCIA Card Adapters


Hoewel niet alle computers worden geleverd met een beschikbare PCMCIA-poort, elke moderne computer wordt geleverd met ten minste één USB-poort. USB-naar-PCMCIA adapters kunnen lopen tussen de $ 150 tot $ 250.

Adapters

Wanneer u het USB-uiteinde van de adapter aan te sluiten op de USB-poort, creëer je een werkende PCMCIA slot op uw computer. Deze adapters zijn goed voor gebruikers die slechts af en toe de toegang PCMCIA nodig heeft, of voor gebruikers die graag gebruik maken van hun PCMCIA-kaarten regelmatig op meerdere computers.

Gebruik

PCMCIA wordt het meest gebruikt voor mobiel breedband - de internetverbinding die uw mobiele telefoon service provider. Deze technologie stelt u in staat om toegang tot het internet van de plaats waar je mobiele telefoon ontvangst.

Verenigbaarheid

Volgens Sewell Direct, een fabrikant van USB-naar-PCMCIA adapters, USB-adapters zijn een goed alternatief voor de laptop gebruikers zonder binnengrenzen PCMCIA slots. Echter, omdat PCMCIA en USB zijn twee verschillende soorten van de technologie, de meeste USB-naar-PCMCIA adapters ondersteunen alleen het gebruik van mobiele breedband kaarten. Alternatieven voor USB converters bevatten Express Card PCMCIA adapters voor laptops, en de interne PCI naar PCMCIA adapters voor desktops.