Hoe maak je een Twitter Icon voor WordPress Download

Hoe maak je een Twitter Icon voor WordPress Download


Om jezelf online te bevorderen, is het een goed idee om een ​​link op uw website te maken aan uw Twitter-account. Als u liever niet uw eigen zou maken, zijn er duizenden getalenteerde grafisch ontwerpers die pictogrammen plaatsen voor u om online te gebruiken. Met zo'n breed assortiment van pictogrammen om uit te kiezen, kunt u er een die past bij de indeling van uw WordPress site te halen. Het downloaden van deze pictogrammen is zo simpel als het opslaan van een foto op uw computer. Zodra u een pictogram te halen, het duurt maar een moment om het te downloaden.

instructies

1 Zoek een website die Twitter iconen biedt. Veel stock photo websites hebben ze, evenals webdesign blogs en website-resource sites. (Zie Bronnen voor een dergelijke site.)

2 Hier vind je een pictogram dat u wilt. U kunt meerdere plukken en te zien welke het beste werkt op uw site.

3 Controleer of het bestandstype van het pictogram is veilig voor het web. Het beste beeld uitbreidingen te gebruiken op het web zijn JPG, GIF en PNG. U kunt opslaan andere bestandstypen, zoals EPS en BMP, dan openen en opslaan in een aanvaardbaar formaat alvorens ze te uploaden naar WordPress.

4 Sla het pictogram op uw computer. Elke site heeft een andere manier om dit te doen. Sommigen zullen een link voor u om te klikken om het downloaden van de afbeelding. Andere keren moet je met de rechtermuisknop op de afbeelding en kiest u voor opslaan. Downloaden naar een plek waar je gemakkelijk toegang tot het. Uw bureaublad is een goede plek.

Hints

  • U kunt uw icoon om WordPress te uploaden, hetzij via uw FTP-programma of met Wordpress media uploader tool.
  • Zorg ervoor dat de pictogrammen die u aan het downloaden bent voor het publiek te gebruiken. Niet alleen bespaart een icoon van de site van iemand anders op uw computer.