Wat is de bestandsextensie Bev?

Wat is de bestandsextensie Bev?


Gebruikers kunnen items op te slaan zo veel mogelijk verschillende bestandsextensies echter "BEV" is niet een van deze opties. Bij het zoeken "File Extension BEV" op Google in 2010, bijna 100.000 resultaten verschenen, maar geen voorwaarde geen antwoord op "BEV" als een echte bestandsextensie. Een paar bestandsextensies kunnen worden verward als "BEV"; als dit het geval is, kan het bestand mislabeled geschikt worden gewijzigd met een programma zoals Windows Paint.

Op zoek naar BEV als Bestandsextensie

De belangrijkste website voor het zoeken bestandsextensies, FileInfo, levert geen resultaten wanneer de extensie "BEV" is opgegeven. Geen gevonden toepassingen, programma's, games of besturingssysteem software worden geassocieerd met het bestand niet.

Mogelijke bestandsextensies BEV is verward met

Een paar mogelijke bestandsextensies bestaan ​​die kan worden verward met "BEV." De bestandsextensie "BMP" kan vergissen als "BEV," gezien het feit dat de eerste letter, "B", is hetzelfde en dat de laatste letter, "P," rijmt op "V." De bestandsextensie "ZIP" kan waarschijnlijk ook worden verward als "BEV" voor de mogelijke vocale overeenkomsten.

Het veranderen van een BEV bestandsextensie tot een bruikbaar One

In Windows Paint, bijvoorbeeld, gebruikers kunnen elke extensie ze willen voor een verf werk om gered te worden als te creëren. Als gebruikers per ongeluk type in "BEV" de veronderstelling dat het om een ​​echte bestand, kan de uitbreiding worden overgestapt naar een echte bestandsextensie, zoals "BMP" voor beeldbestanden, met behulp van de overdracht van bestanden, waaronder Windows File Association. Het programma heeft een specifieke 'Open & Fix File Now "optie voor het wijzigen van" BEV "bestandsextensies.