Hoe maak je een computer die niet herkend RAM Problemen

Hoe maak je een computer die niet herkend RAM Problemen


Gewoonlijk worden noodzakelijke drivers voor geheugenkaarten niet geïnstalleerd op de hostcomputer. Een computer die niet is geïnstalleerd RAM-geheugen (Random Access Memory) herkent kan zijn problemen met interne moederbord verbindingen. Daarnaast kan het zijn dat de geheugenkaart niet juist is geplaatst, hoewel de geheugenkaart zelf defect of beschadigd. Het is ook mogelijk dat de RAM-kaart (en) verenigbaar is met de machine zij zijn geïnstalleerd kan zijn.

instructies

1 Open behuizing van uw computer en ervoor zorgen dat de RAM-kaart (s) correct zijn geïnstalleerd. Zorg ervoor dat ze worden geduwd helemaal in de sleuven, en de verbindingen die van de inzetstukken op het moederbord zijn solide.

2 Probeer de installatie van de RAM in een andere compatibele computer. Als het RAM-geheugen nog steeds niet werkt, is het waarschijnlijk dat het defect is of beschadigd. Wel werken, is het waarschijnlijk dat de computer die deze niet herkent defect.

3 Installeer geheugen drivers met behulp van de Device Manager hulpprogramma Windows. Als Windows de drivers kan vinden, ga dan naar de website van het RAM-geheugen fabrikant en downloaden. Zorg ervoor dat u de stuurprogramma's voor het juiste besturingssysteem te selecteren (dat wil zeggen, Windows XP 32 bit, Windows 7 64 bit)