Hoe te downloaden muziek naar een schijf voor gratis

Sinds de juridische problemen die al snel volgde de release van de P2P-moloch Napster, is het steeds moeilijker om programma's te vinden worden om muziek gratis te downloaden. Echter, ondanks het feit dat de beloning sites zoals iTunes en Rhapsody steeds de norm, is het nog steeds mogelijk om muziek te downloaden op uw computer gratis. Het downloaden van gratis muziek is nog nooit zo eenvoudig geweest.

instructies

Hoe te downloaden muziek naar een schijf voor gratis

1 Ga naar de website "Frost Wire" (zie bronnen) en klik op de groene knop die zegt "Download Now". Klik op de link "Nu downloaden" eens te meer wanneer u worden genomen om de downloadlocatie pagina.

2 Klik op "Run" en ga akkoord met de voorwaarden van de dienstverlening. Klik op "Finish" na voltooiing van de installatie. Frost Wire zal nu starten.

3 Wacht tot FROSTWIRE aangesloten op een netwerk. Dit zal alleen een paar minuten duren. Typ in de naam van het nummer of album dat u wilt in de zoekbalk te downloaden en klik op 'Zoeken'.

4 Dubbelklik op het nummer dat u wilt downloaden. De voortgang van de download wordt nu weergegeven aan de onderzijde van het scherm.

5 Klik op "Library" op de bovenste werkbalk om uw nieuwe gedownloade song.