Hoe maak je een virtueel geheugen Error Fix

Een virtueel geheugen fout zoals "virtueel geheugen te laag" geeft aan dat uw RAM-geheugen is momenteel te vol te blijven bedienen van uw computer op een beheersbare snelheid. Of u nu te weinig RAM-geheugen om te draaien uw programma's of uw programma's nemen te veel van je geheugen hebt, zal uw computer blijven werken bij een lage snelheid. Hier is wat u kunt doen om het virtuele geheugen probleem op te lossen.

instructies

1 Sluit alle programma's die u niet gebruikt. Als u gebruik maakt van de Windows Vista-sidebar, er zeker van te sluiten dat.

2 Open je task manager in Windows XP of Vista om te zien welke het uitvoeren van programma's met behulp van de meeste geheugen. Onder het tabblad "Process" zal een aantal programma's die momenteel worden uitgevoerd op uw computer.

3 Selecteer "View" en "Select Columns '. In XP, vinkt u het vakje dat "Virtual Memory Size" leest; in Vista, het is de "Commit Memory" optie. Dit wordt weergegeven welke programma's de meest virtueel geheugen. Sorteer de column van grootte van groot naar klein. U kunt dit doen door op de naam van de kolom.

4 Onderzoek elk programma bij naam en gebruik. Hoe langer een programma op zonder uitschakelen, de meer virtuele geheugen zal potentieel gebruiken. Als u niet langer gebruik van het programma, het proces beÃĢindigt.

5 Denk aan het opnieuw installeren of verwijderen van de end-programma's allemaal samen. Je moet een internet zoeken naar alle programma's die u niet bekend bent met uit te voeren.

6 Run je start menu programma, dat algemeen bekend staat als "msconfig." Selecteer het tabblad "Start" om te zien welke programma's automatisch worden uitgevoerd wanneer u de computer opstart. Hef de selectie van alle programma's die u bekend bent met dat u misschien niet actief gebruiken bij het opstarten, zoals sommige werkbalk of chat programma's. Overweeg deselecteren alle programma's die je uiteindelijk in stap 4 opnieuw opstarten van de computer.

Hints

  • Denk aan het uitbreiden van uw virtuele geheugen door het verhogen van uw pagina bestandsgrootte. Dit kan zowel Vista en XP. Zie extra middelen voor specifieke aanwijzingen in Vista.
  • Het verhogen van uw RAM-geheugen kan ook helpen om uw virtueel geheugen.