Hoe meer Points Zichtbare op Scatter Plots in Excel voor Mac

Hoe meer Points Zichtbare op Scatter Plots in Excel voor Mac


Het verbeteren van de zichtbaarheid van uw scatter plot in uw Microsoft Excel voor Mac spreadsheet. Spreidingsdiagrammen samenvatten, dus het is belangrijk dat ze gemakkelijk te zien, lezen en interpreteren. Of uw gegevens punten samen worden gepropt of u niet beschikt over genoeg gegevens punten, kunt u de hoeveelheid en de kwaliteit van uw dataset en spreidingsdiagram te verhogen. Pas uw scatter plot met Excel's ingebouwde tools en vervolgens analyseren, printen en delen van de grafiek.

instructies

1 Open het Excel voor Mac-spreadsheet dat uw gegevens punten en scatter plot bevat. Als uw gegevens punten en scatter plot zijn op aparte bladen, kopieer en plak ze op een nieuw blad om ze gelijktijdig te bekijken. Klik op de + knop aan de onderkant van het scherm aan de linkerkant van de horizontale schuifbalk om een ​​nieuw blad toe te voegen.

2 Verhoog de grootte van uw puntenwolk uw bestaande gegevens punten meer zichtbaar te maken. Klik en houd de rechtsonder hoek van de scatter plot. Sleep naar rechts om de grootte van de grafiek, assen en de ruimte tussen de gegevenspunten verhogen.

3 Nieuwe records toevoegen om uw gegevens te stellen om de hoeveelheid data punten op uw puntenwolk te verhogen. Ga naar de onderkant van uw gegevens te stellen en typ nieuwe waarden in de lege rijen. Selecteer het diagram om uw gegevens range markeren en sleep de onderkant van de data parameter grens naar uw nieuwe records omvatten.

4 Voeg een nieuwe serie om uw spreidingsdiagram om twee verwante datasets te geven. Voer uw nieuwe waarden in de aangrenzende kolom en uitbreiden van uw gegevens bereik om de nieuwe kolom bevatten. Excel voor Mac wijst automatisch de nieuwe serie een andere kleur en voert het label kolom in uw legende.

Hints

  • Een alternatieve methode voor het verhogen van de parameters van uw data set is voor toegang tot de gegevensbron opties. Klik op de "Charts" groene knop op het lint, klikt u op de knop "Selecteren" onder het gebied Gegevens en voer de juiste cellen in de "Grafiekgegevens Range" tekstvak.