Hoe maak je Stuur een map op Bluetooth

Hoe maak je Stuur een map op Bluetooth


draadloze Bluetooth-verbindingen zijn populair in mobiele elektronica voor hun relatief hoge snelheid en een laag stroomverbruik. Smartphones en PDA's met Bluetooth-adapters hebben meestal ook een soort van interne opslag van gegevens, die u media en document-bestanden in kan houden, en neem ze op de weg. Windows 7's Bluetooth-stuurprogramma's kunt u afzonderlijke bestanden te verzenden naar een Bluetooth-apparaat met de gegevens opslag, maar ze bieden geen ondersteuning voor het verzenden van hele mappen. Er is een truc die u zal toestaan ​​om langs deze beperking te krijgen, dat wel.

instructies

1 Open een file browser en ga naar de map die u wilt verzenden.

2 Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer "Verzenden naar gecomprimeerde (gezipte) map." Hierdoor ontstaat een gecomprimeerde kopie van de map. Kies een naam voor het gemaakte bestand.

3 Klik met de rechtermuisknop op de gecomprimeerde kopie en klik op "Verzenden naar", selecteer vervolgens "Bluetooth."

4 Klik op de knop die zegt "Klik hier om te sturen naar X ', waarbij X is de naam van uw Bluetooth-apparaat.

5 Pak de gecomprimeerde map op uw Bluetooth-apparaat. Het kan zijn dat een aantal third-party software te installeren om ZIP-bestand compatibiliteit toe te voegen aan uw apparaat. Resources 1 tot en met 3 koppeling uitpakken van software voor Windows Mobile, Blackberry en Android-apparaten, respectievelijk. Er is geen officieel ondersteund openritsen tool beschikbaar voor de iPhone, helaas.