Hoe krijg je een Website Domain

Het denken van het starten van een website voor uw bedrijf? Goed idee! Een online aanwezigheid verbetert uw corporate imago en uw omzet. Maar er is een cruciale stap afgezien van grafische vormgeving en copywriting aan uw biz een succes te maken - het domein. De juiste domeinnaam zegt alles over uw bedrijf. Het moet makkelijk zijn in te typen en te lezen, en worden gemakkelijk te onthouden door potentiële klanten. Hier is wat je moet weten om een ​​corporate website te starten.

instructies

1 Hoe krijg je een Website Domain

Maak een naam. De voor de hand liggende keuzes voor het bedrijfsleven mogelijk niet beschikbaar. Voor mij, http://www.kristenfischer.com was mijn eerste keus, maar ik had het geluk om het te krijgen. Ik kan aan gegaan hebben gehad om iets als "kristenfischercopywriting" of "kristenwrites." Kom met een paar picks dus je bent niet boos zou uw eerste keuze niet de pan uit.

2 Beroep doen op uw identiteit. Act now - domein beschikbaarheid wordt steeds veranderende. Om ervoor te zorgen krijg je je hoogste oogst, pick it up! De tijd is van de essentie - veel mensen domeinnamen te kopen om de identiteit lang houden voor hun websites zijn zelfs complete.

3 Registreren. Er zijn tal van plaatsen die u in staat om de naam die u selecteert eenvoudig te registreren. U kunt kiezen uit Network Solutions, Yahoo en Go Daddy een paar te noemen (zie bronnen hieronder). Ik gebruik Aplus voor al mijn website hosting en domeinregistratie behoeften, en ik ben tevreden met de service.

4 Hoe krijg je een Website Domain

Blijf op de hoogte. Zodra u uw domeinnaam hebt, laat het niet gaan. Zorg ervoor dat je op de top van het domein vervaldatum. De meeste bedrijven zullen een waarschuwing geven als je in gevaar van het verliezen van uw domein (als uw contract is omhoog). Bedrijven hebben in het verleden, laten we hun domein verlopen - en daar gaat al het geld met het wanneer ze nodig hebben om alle nieuwe marketing materialen te kopen en hun online aanwezigheid hebben verloren. Laat het niet aan u gebeuren.

5 Markt is. Wanneer u eindelijk uw domein te stellen en uw website is up and running, onder meer het op alles - e-handtekeningen, brochures, persberichten, visitekaartjes, en nog veel meer. Je krijgt een rendement op uw investering te vinden als u merkt dat uw pagina items stijgen!

Hints

  • Kies een professionele domeinnaam.
  • Winkel rond voor de beste prijs.
  • Laat uw domein contract afloopt.