Hoe maak je een computer naar fabrieksinstellingen Met behulp van de F Key herstellen

Hoe maak je een computer naar fabrieksinstellingen Met behulp van de F Key herstellen


De kans is groot dat een dag wilt u misschien uw computer herstellen naar de fabrieksinstellingen - hetzij omdat je een virus te verwijderen en beginnen vanaf nul of omdat u uw systeem geven aan iemand anders, maar je wilt geen van uw eerdere informatie links op de computer. In het verleden, je nodig installatieschijf om dit te doen, maar veel computers hebben tegenwoordig een partitie op de harde schijf die de installatie-informatie die u nodig hebt om uw systeem te herstellen naar de fabrieksinstellingen bevat.

instructies

Hoe maak je een computer naar fabrieksinstellingen Met behulp van de F Key herstellen

1 Zet de computer uit.

2 Wacht ongeveer tien seconden, zet dan de stroom weer aan.

3 Houd op F8 te drukken terwijl de stroom weer aan komt. Dit brengt u naar de Optie scherm Geavanceerde Boot. (NB:. In sommige systemen, is de optie scherm Advanced Boot geopend door een andere toets "F" en het zal u vertellen welke "F" toets nodig heeft om toegang te krijgen om te worden gedrukt Je kunt erachter komen welke toets "F" de juiste is tijdens het opstarten scherm.)

4 Highlight "Uw computer herstellen" en druk op Enter. Dit brengt u naar het scherm "System Recovery Options".

5 Klik op "Application herstellen." Dit zal de laatste optie op het scherm.

6 Wanneer je naar het scherm "Opties voor", klik op "Full Factory Recovery." Houd in gedachten dat elke fabriek geïnstalleerde software zal ook worden geïnstalleerd.

7 Klik op "Next" als daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op 'Ja.'

8 Schakel uw computer volledig. Wacht 30 seconden en schakel het systeem back-up. Het systeem moet nu worden hersteld naar de fabrieksinstellingen.

Hints

  • Zorg ervoor dat alle belangrijke bestanden hebben voorafgaand aan het doen van een fabriek herstel is opgeslagen. In een volle fabriek herstel, worden alle gegevens volledig verwijderd, het herstel van het systeem terug naar de conditie voorafgaand aan de input van de gebruiker.
  • U kunt elke fabriek geïnstalleerde software die u niet wilt gebruiken op uw discretie te verwijderen.
  • Bij het doen van een volledige fabriek herstel, zorg ervoor dat uw systeem niet wordt verstoord. Als er een stroomstoring tijdens een herstel, kan uw systeembestanden zijn beschadigd.