Wat heb ik nodig om te weten om een ​​notebook computer te kopen?

Wat heb ik nodig om te weten om een ​​notebook computer te kopen?


Het grote aantal keuzemogelijkheden bij de aanschaf van een notebook computer kan overweldigend zijn. Weten wat te zoeken voordat u erop uit om te kopen kan u helpen om de meest bang voor je geld te krijgen.

Gebruik

U moet eerst bepalen hoe u uw nieuwe notebook of laptop kunt gebruiken. Notebooks bedoeld voor entertainment en gaming vergen doorgaans een high performance grafische processor en meer geheugen dan die welke worden gebruikt voor basis tekstverwerking en surfen op het web. Het is ook goed om in gedachten te houden dat grotere schermen over het algemeen gelijk aan een zwaardere unit, dus overwegen uw mobiliteitsbehoeften.

Prijs

Kopers hoeven niet langer te beknibbelen op de notebook functies in het voordeel van de betaalbaarheid, maar met een vooraf ingestelde budget kan helpen voorkomen dat te veel geld uitgeven. Veel computerfabrikanten bieden waarde, het midden en dure notebook lijnen met verschillende functies om uw behoeften te voldoen. Vergelijking winkelen kan u geld besparen.

Garantie

Misschien wilt u een beetje speelruimte in uw notebook budget om een ​​verlengde garantie kopen bevatten. De meeste notebooks worden geleverd met een 1-2 jaar garantie, maar een verlengde garantie biedt extra dekking. Volgens PC Mag, "als de garantie kost meer dan 15 procent van de laptop, je bent beter af besteding van het geld op de back-up schijf of back-up diensten die downtime minimaliseert."