Hoe kan ik het LCD-scherm vervangen in een MacBook

Hoe kan ik het LCD-scherm vervangen in een MacBook


Het laten vallen van je MacBook of verlaten van het in extreem koude omstandigheden zijn twee manieren om het scherm van uw laptop beschadigen. Misschien is het enige wat meer verontrustend dan het breken van het LCD-scherm van uw MacBook is het horen van de reparatie schatting om het te vervangen. Echter, kunt u geld besparen als je een nieuw scherm te kopen en te installeren het zelf. U kunt dit doen in ongeveer 25 minuten met niets meer dan een kleine Philips schroevendraaier en een mes.

instructies

Verwijder de beschadigde Screen

1 Koppel de MacBook en de batterij te verwijderen.

2 Verwijder het frame rond het LCD-scherm door voorzichtig het plaatsen van uw vingers tussen het frame en het scherm, het bewegen van je vingers helemaal rond het frame totdat hij knalt uit.

3 Verwijder de drie schroeven waarmee het deksel op zijn plaats, gebruik dan je vingers om voorzichtig los te wrikken de scharnierkap omhoog en weg van de achterkant van de laptop, waardoor de omvormer die stroom levert aan het LCD-scherm.

4 Verwijder de 12 schroeven waarmee het LCD-scherm. Plaats een papieren handdoek of doek op het toetsenbord voor de bescherming en plaats het hele scherm in een hoek van 90 graden van het toetsenbord. Langzaam trekt gewoon het LCD-scherm naar voren totdat het rust op het doek. Verwijder de zes schroeven van de beugel rond het scherm. Verwijder de twee schroeven van de bovenkant van het scherm naast de webcam.

5 Verwijder de tape die de camera kabel en schuif de kabel naar de camera los te koppelen van het LCD-scherm. Gebruik een mes om de tape op de video kabel te verwijderen en voorzichtig de stekker uit het scherm.

6 Trek de witte inverter stekker uit de omvormer naar het scherm volledig te verwijderen.

Installeer de LCD

7 Plaats het nieuwe scherm plat op het doek over het toetsenbord. Steek de witte inverter stekker in de omvormer.

8 Sluit de video en camera kabels, met behulp van tape om de verbindingen te beveiligen.

9 Plaats de twee schroeven voor de webcam en de zes schroeven rondom het scherm. Duw het scherm terug in een 90 graden positie. Plaats de 12 schroeven waarmee het scherm.

10 Breng de scharnierkap en zet hem vast met de drie schroeven.

11 Snap het frame rond het LCD-scherm weer op zijn plaats en de batterij om de installatie te voltooien vervangen.

Hints

  • Zorg ervoor dat de schroeven op een veilige plaats te zetten als u ze verwijdert.
  • Wees voorzichtig met de Wi-Fi-antenne terwijl u de schroeven van de beugel rond het scherm, zodat u het niet beschadigen. Het kan nodig zijn om voorzichtig te tillen de antenne aan alle schroeven te bereiken.