Hoe om verbinding te maken van een Dell laptop naar een desktop

Hoe om verbinding te maken van een Dell laptop naar een desktop


een Dell-laptop aan te sluiten op een desktop kunt u gegevens heen en weer tussen de twee computers met behulp van een specifiek type van de USB-kabel die bekend staat als een gekoppelde kabel over te dragen. De kabel bevat een schakelmechanisme ingebouwd in de lijn die kan worden ingesteld op "gekoppeld" voor het verplaatsen van gegevens van de ene computer naar de andere. Overbrugd USB-kabels zijn verkrijgbaar bij computer- en elektronicawinkels. De kabels worden geleverd met software op CD die op de Dell en desktop worden geïnstalleerd met de verbinding.

instructies

1 Plaats de cd in de media lade van de Dell om de software te installeren door op de knoppen op het scherm als elk op het scherm verschijnt. Start de Dell als u klaar bent en de software te laden op het bureaublad.

2 Sluit de USB-kabel van een beschikbare poort op de rug van de Dell of rechter rand tot een poort aan de achterkant van de desktop-toren.

3 Schuif de schakelaar op de kabel aan op de "Verbonden" of "overbrugd" instelling om de overdracht van gegevens tussen de Dell en de desktop.

Hints

  • Gebruik alleen een overbrugd USB-kabel om de Dell aan te sluiten op een andere pc. Standaard USB-kabels zal niet werken en kan een kortsluiting tussen de USB-poorten veroorzaken.