Hoe kan ik problemen met mijn Laptop Making Weird Kleuren Fix

Hoe kan ik problemen met mijn Laptop Making Weird Kleuren Fix


Een onverwachte verandering in kleur op uw scherm van de laptop kan zeer storend zijn, vooral als het flikkeren. Laptop schermen oplossen kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder verouderde software en elektrische storingen. Bepaal de oorzaak van uw scherm problemen om je laptop scherm weer normaal. Je hoeft niet te enige kennis van computer hardware reparatie aan een aantal eenvoudige problemen hebben.

instructies

1 Controleer het scherm voor de hand liggende fysieke schade. Zelfs kleine scheurtjes of krassen kunnen echte problemen voor een LCD-scherm veroorzaken. Wanneer een vloeistof, zoals water of een onjuiste reinigingsvloeistof heeft gekregen onder het frame kan dit enige elektrische problemen veroorzaken. Als u vermoedt dat uw laptop scherm fysiek beschadigd is, in overleg met een laptop reparatie specialist met het oog op het scherm vervangen te krijgen.

2 Zet de computer uit en laat het afkoelen voor een paar uur. Problemen met het scherm kan soms worden veroorzaakt als uw laptop oververhit. Zorg ervoor dat de ventilator van uw laptop is vrij. Rust niet uw laptop op stof, in het bijzonder op een deken of op je bed. Gebruik een lap bureau of een gladde, stevige ondergrond om de laptop te rusten, in plaats van te laten zitten direct op uw schoot.

3 Werk van uw laptop video drivers. Video drivers zijn de software die uw laptop videokaart bedienen. Verouderde drivers kan leiden tot allerlei grafische problemen, vooral als je probeert om nieuwere software te draaien. Zoek uit wat videokaart model van uw laptop kwam geïnstalleerd, ga dan naar de website van de fabrikant van de kaart om de juiste drivers te downloaden.