Hoe te downloaden LiveUpdate

LiveUpdate, volgens Symantec, "is een applicatie die downloads en beveiligingsupdates (zoals spyware, firewall en antivirus signature files) en softwarepatches installeert om ervoor te zorgen dat uw Norton-producten worden bijgewerkt met de laatste informatie beveiliging te beschermen tegen opkomende bedreigingen. " Omdat LiveUpdate zorgt ervoor dat de personal computer gebruikers worden beschermd tegen de nieuwste virussen en bedreigingen van de veiligheid, is het nuttig om ervoor te zorgen dat LiveUpdate goed werkt op een pc. Toch moet pc-gebruikers hebben moeite met het downloaden van updates met LiveUpdate, heeft Symantec een snelle oplossing uitgebracht voor dit probleem.

instructies

1 Bezoek de "Hoe te downloaden en installeren LiveUpdate" op pagina Symantec homepage (zie bronnen).

2 Klik op de "Print" knop om de instructies over hoe LiveUpdate downloaden uit te printen. Symantec raadt u aan deze pagina af te drukken voordat LiveUpdate oplossen van problemen.

3 Voer de Auto Fix hulpprogramma door te klikken op de 'Run it now "knop en dan het installeren van het ActiveX-besturingselement in het apart venster. De Auto Fix gereedschap oplossen van problemen met eventuele problemen met LiveUpdate.

4 Start uw PC en voer LiveUpdate. Zorg ervoor dat uw pc is aangesloten op het internet, zoals LiveUpdate maakt gebruik van het internet. LiveUpdate zal de meest recente downloads vrijgegeven door Symantec te downloaden.