Hoe maak je een scanner driver te laden

Hoe maak je een scanner driver te laden


Scanners Laat u invoert handgeschreven en gedrukte letters, memo's en andere documenten, evenals foto's op uw computer systeem. Zodra het item wordt gescand, kunt u vervolgens het item te bewerken indien gewenst of op te slaan op uw computer of een schijf. Voordat je kunt beginnen met het scannen van items, moet u het stuurprogramma van de scanner te installeren, zodat het besturingssysteem van uw computer kan communiceren met het apparaat. De bestuurder wordt doorgaans verstrekt op een cd-rom in de doos met de scanner, maar u kunt ook toegang krijgen tot de website van de fabrikant van de scanner om de driver te downloaden.

instructies

Aansluiten van een Universal Serial Bus (USB) Scanner

1 Sluit alle geopende programma's en bestanden.

2 Pak de scanner, de kabel en driver CD-ROM als u dat nog niet heeft gedaan. Ontgrendel de scanner door de schakelaar onder het apparaat aan op de scanner laserlicht te bevrijden. Steek de stekker van de scanner stekker in een stopcontact.

3 Steek aan het eind van de USB-kabel die overeenkomt met de poort aan de achterzijde van de scanner.

4 Steek het andere uiteinde van de USB-kabel in een vrije USB-poort aan de zijkant of achterkant van uw computer. Het besturingssysteem van uw computer zal automatisch de scanner detecteert.

5 Plaats driver CD-ROM van de scanner in het cd-rom-station van uw computer. Klik op 'Volgende'.

6 Klik op "Finish" als daarom wordt gevraagd. Uw USB-scanner is nu geïnstalleerd.

Mogelijk wordt u gevraagd om de computer opnieuw op te starten.

Aansluiten van een parallelle poort scanner

7 Zet de computer uit.

8 Pak de scanner, de kabel en driver CD-ROM als u dat nog niet heeft gedaan. Ontgrendel de scanner door de schakelaar onder het apparaat aan op de scanner laserlicht te bevrijden. Steek de stekker van de scanner stekker in een stopcontact.

9 Sluit het uiteinde van de parallelle kabel die overeenkomt met de poort aan de achterzijde van de scanner.

10 Steek het andere uiteinde van de parallelle kabel aan op de parallelle poort aan de achterkant van uw computer.

11 Zet de computer aan. Het besturingssysteem van uw computer zal automatisch de scanner detecteert.

12 Plaats driver CD-ROM van de scanner in het cd-rom-station van uw computer. Klik op 'Volgende'.

13 Klik op "Finish" als daarom wordt gevraagd. Uw parallelle poort scanner is nu geïnstalleerd.

Mogelijk wordt u gevraagd om de computer opnieuw op te starten.

Hints

  • Als uw scanner niet met een driver cd-rom, opent Internet browser van uw computer en bezoek de website van de fabrikant van de scanner om de driver te downloaden. Zodra de driver is gedownload, voert u de stappen in de sectie met betrekking tot de aard van de scanner heb je tot je de stap met betrekking tot het plaatsen van de cd-rom te bereiken. Op dit punt, dubbelklikt u op het gedownloade driver om de bestuurder toepassing uit te voeren en te voltooien de scanner installatie.
  • Als u gebruik maakt van een SCSI-scanner, moet u de behuizing van de computer te openen naar een SCSI Adapter Card installeren als de kaart is niet aanwezig op uw computer. Zodra de kaart en de scanner is aangesloten, compleet stap 5 tot en met 7 in de "Aansluiten van een parallelle poort Scanner" sectie van dit artikel.