Hoe u uw Ping verlagen

Bij het spelen van online games, is het belangrijk om een ​​lage ping houden om te voorkomen dat het ervaren van een vertraging tussen het moment dat een van je tegenstanders voert een actie en het moment dat je spel reflecteert die actie op uw scherm. Een ping, hetgeen een numerieke waarde, drukt de vertraging in milliseconden tussen het verzenden en ontvangen van gegevens van een spel server. Hoe hoger je ping is, hoe langer het duurt voor u om te reageren op wat er gebeurt in het spel. U kunt uw ping te verlagen in slechts een paar stappen.

instructies

1 Verbinding maken met servers die dicht bij je zijn. Als u probeert te spelen op een game server die op een ander continent of zelfs in het hele land, zult u waarschijnlijk een hoge ping. Meestal zijn de meeste game servers onder meer de naam van hun stad of land in hun naam. Gebruik de server browser van je spel naar servers die in de buurt van u bent.

2 Beëindigen elk programma dat de bandbreedte gebruikt voor het spelen van een online game. Dergelijke programma's zijn onder andere file sharing toepassingen, streaming media of andere spellen.

3 Bel uw Internet service provider en vraag hen om uw internetverbinding op hun einde te controleren. Verschillende hardware of configuratie problemen kunt u voorkomen dat een lage ping.

4 Upgrade uw internetverbinding tot breedband. Of, als u al een breedband internetverbinding zoals Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL) of kabel internet, overwegen een upgrade naar een snellere pakket.