Hoe te converteren Real Audio naar MP3 gratis

Real Audio is een audio-indeling die eindigt in de extensie ".ra." Het wordt gebruikt door het programma Real Media Player. Dit formaat is zeker niet op grote schaal gebruikt door andere programma's, dus als je wilt naar een RA-bestand op iets als een draagbare muziekspeler te luisteren, zul je moeten veranderen en het bestand te converteren naar iets als MP3.

instructies

1 Krijg je een programma dat u kan helpen Real Audio converteren naar MP3 gratis. Voorbeelden hiervan zijn RM to MP3 Converter en Format Factory. (Res. 1.)

2 Klik op de download link hieronder. Klik vervolgens op de link "Nu downloaden" op de hoofdpagina. Bevestig de download, die direct zal beginnen. Installeer het bestand dat u door te dubbelklikken op het hebt gedownload. U zult uw telefoonboek hier kiezen, en andere opties.

3 Klik op de "Output Format" MP3 te maken. Dit kan een eenvoudige optie om te klikken op, of een gelabeld knop zijn. Klik op de knop 'Add file ", soms ook gewoon wel" toe te voegen, "en zoek je RA-bestand in het venster Bladeren dat verschijnt. Het zal waarschijnlijk in je map Real Media.

4 Klik op "Convert" om een ​​nieuwe versie van het bestand als MP3 te creëren.