Hoe bouw je een Vensterbank?

Hoe bouw je een Vensterbank?


een vensterbank toe te voegen aan een gewone venster verbetert het uiterlijk en de bruikbaarheid. Een vensterbank kan worden gebruikt voor potplanten en ingelijste foto's weer te geven, of als een plek om je ellebogen te rusten als je blik uit op de zonsondergang. U kunt een mooie vensterbank bouwen brede kroon vormen. Rekening houdend met alle de exacte afmetingen is het belangrijkste onderdeel van het bouwen van een vensterbank. Het snijden van de molding duurt enige vaardigheid, maar je kunt oefenen op een aantal brokstukken totdat je onder de knie te krijgen.

instructies

1 Meet de breedte van het venster met een meetlint, van de buitenste randen van het raamkozijn.

2 Meet de breedte van de trim die je gaat gebruiken voor uw vensterbank.

3 Meet de diepte van de vensterbank. Neem de meting van de bovenkant van het vormstuk langs de achterzijde van het vormgevende die aan de wand worden bevestigd.

4 Bereken de lengte van de vensterbank. Voeg het meten van de breedte van het venster tweemaal het meten van de breedte van de trim plus tweemaal de meting van de drempeldiepte. Meet deze lengte van uw stuk van het vormen en markeren met een potlood.

5 Snijd het vormstuk om de gewenste lengte in stap 4 berekend Leg de vormen op basis van een verstekzaag. Verlaag het mes en maak een rechte snede op de markering die u gemaakt voor de lengte van de vensterbank.

6 Pas de instelling op uw mijter zag een hoek van 45 graden. Leg de vormen op de basis van de verstekzaag en snijd een 45 graden hoek op één uiteinde van het vormstuk. Snijd het andere uiteinde van het vormstuk op dezelfde manier.

7 Snijd de vensterbank rendement. Dit zijn de twee driehoekige stukken vormen die past op elk uiteinde van het lange stuk vormen een afgewerkt plank of vensterbank maken. Leg een kleiner stuk van het vormen op de mijter zag en snijd twee 45 graden hoeken om een ​​driehoek te maken. Herhaal dit een tweede driehoekig stuk van het vormen te maken.

8 Breng een vensterbank return tegen elk uiteinde van het langere stuk vormen u in stap 6 gesneden Breng houtlijm om de terugkeer stuk met een plamuurmes. Druk op de return tegen het ene uiteinde van de lange stuk molding en houd het voor een paar minuten. Lijm de andere terugkeer naar het andere uiteinde van het lange stuk net vormen.

9 Plaats de afgewerkte vensterbank onder je raam. Vraag een vriend om het in positie te houden. Bevestig de vensterbank aan de muur met een spijker pistool en afwerking nagels. Plaats de nagels nabij de randen van de binnen- en buitenranden van de vormen.

Hints

  • U kunt schilderen of vlekken op uw vensterbank om de kleur van uw muren aan te passen.
  • Draag een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen tegen rondvliegende houtsnippers bij gebruik van een mijter zag.