Hoe maak je een monitor die blijft gaan in de slaapstand Fix

Hoe maak je een monitor die blijft gaan in de slaapstand Fix


Slaapstand is een energiebesparende functie waarbij een computer schakelt zichzelf naar beneden in een hibernative toestand als gevolg van inactiviteit. Hoewel niet een volledige shutdown, slaapstand doet kan de computer van de monitor en het grootste deel van zijn programmering uit te zetten totdat de gebruiker klaar is om de computer opnieuw te gebruiken. Als uw computer monitor gaat in de slaapstand en je kunt het niet uit te komen, moet u de computer controleren om ervoor te zorgen dat alles goed werkt.

instructies

1 Controleer de voedingskabel om ervoor te zorgen de monitor goed is aangesloten en dat het stopcontact stroom krijgt.

2 Kijk naar de kabels waarmee de monitor op de harde schijf. Een losse kabel kan resulteren in een verlies van macht met tussenpozen dat de monitor in de slaapstand dwingt. Wanneer één van de kabels gerafeld of wanneer de verbindingen worden gebogen en niet goed passend, moeten ze worden vervangen.

3 Hit een willekeurige toets op het toetsenbord. Dit moet de monitor brengen van de slaapmodus en weer terug naar normale functie. Het bewegen van de muis kan hetzelfde te bereiken.

4 Schakel de monitor uit en zet hem vervolgens weer aan. Dit stelt de monitor en kon het probleem op te lossen.

5 Reset de hele computer.

6 Schakel de slaapstand volledig door de toegang tot de eigenschappen van de computer. In Windows XP, klikt u op uw desktop scherm en selecteer 'Eigenschappen'. Selecteer het tabblad "Screen Saver" en selecteer "Power". Klik op "Nooit" naast alle opties "Stand-by" en vervolgens op "Apply". In Vista, toegang tot het Configuratiescherm via het menu Start en klik op "Systeem en onderhoud" en vervolgens op "Energiebeheer." Klik op "Change Plan Settings" en zet dan alle slaap optie instellingen.

Hints

  • Als uw monitor is nog steeds schakelen in de slaapstand tijdens het gebruik van de computer, het waarschijnlijk nodig onderhoud.