Wat zijn de meest voorkomende Computer Problemen?

Wat zijn de meest voorkomende Computer Problemen?


Veel voorkomende computer problemen zijn eenvoudig op te lossen, maar moeilijk te diagnosticeren. Zodra u erachter te komen wat er mis is met de computer is, een oplossing is gemakkelijk te vinden. virussen, malware, spyware of een computer traag: het merendeel van de tijd, zal het ofwel een probleem te zijn.

In een worst-case scenario moet u uw harde schijf schoon te vegen en het besturingssysteem opnieuw te installeren. Dit is niet altijd zo slecht als het lijkt als het terug wat de prestaties van uw computer zal brengen. Ook als u een reservekopie van uw belangrijke bestanden voordat het afvegen van de schijf, je echt nog niets verloren.

virussen

Wat zijn de meest voorkomende Computer Problemen?


Virussen zijn een veel voorkomend probleem met computers. Het ding is, kun je een virus krijgen door simpelweg het bezoeken van een website. Sommige symptomen van computervirussen zijn: raar of vreemd gedrag binnen het besturingssysteem, uiterst trage prestaties, en niet-reagerende toepassingen.

De oplossing voor het wegwerken van virussen is simpel: Je moet anti-virus software. De twee meest voorkomende software-ontwikkelaars van anti-virus software zijn McAfee en Norton. Als je niet het geld om een ​​van deze te kopen, probeer dan een website genaamd www.trendmicro.com. Ze zijn voorzien van gratis scans en verwijdering.

malware

Wat zijn de meest voorkomende Computer Problemen?


Malware is een ander veel voorkomend probleem infecteren een groot aantal computers. Malware staat voor kwaadaardige software. Enkele voorbeelden van veelvoorkomende malware zijn wormen en Trojaanse paarden. Malware infecteert vaak uw computer via e-mailbijlagen en het gebruik van P2P-programma's zoals Limewire. De ernst van malware varieert overal infecteren het ene bestand naar het vernietigen van uw hele harde schijf.

Het is vaak moeilijk om zich te ontdoen van malware. Het wordt aanbevolen dat je ofwel een systeem te herstellen, of een af ​​te vegen en opnieuw installeren van het besturingssysteem. Voor minder potente malware, moet u een programma zoals Malwarebytes Anti-Malware proberen.

spyware

Wat zijn de meest voorkomende Computer Problemen?


Spyware is de meest voorkomende computer probleem. U kunt pickup spyware op uw computer van zowat alles. Tracking cookies worden vaak beschouwd als spyware als ze zitten op een bepaalde plaats op uw computer, zoals het register. De meest voorkomende symptoom van spyware is een aanzienlijke vertraging van de prestaties van de computer. Ook kunt u bepaalde programma's die je nooit vergeet niet installeren wezen op uw computer merken.

Er zijn veel programma's op de markt die spyware zal verwijderen; en de meeste van hen zijn gratis. Probeer Spybot Search and Destroy of Adaware.

Computer traag

Wat zijn de meest voorkomende Computer Problemen?


Als u niet een van de bovenstaande problemen hebben, en uw computer loopt nog steeds traag, moet het slechts een paar acties op te lossen.

Doe een schijfopruiming: ". Start> Alle programma's> Bureau-accessoires> Systeemwerkset> Schijfopruiming"

Defragmenteer uw harde schijf: "Start> Alle programma's> Bureau-accessoires> Systeemwerkset> Schijfdefragmentatie."

Als de bovenstaande twee dingen niet uw computer te repareren, tweaken het opstarten normaal zal doen de truc: "Start> Uitvoeren> Type 'msconfig.' 'Nadat je dat gedaan hebt, zal het openen van uw systeem configuratieprogramma. Selecteer het tabblad dat zegt: "Algemeen" en zet een vinkje in het vakje naast "Selectief opstarten."

Klik vervolgens op het tabblad "opstarten." Hier vindt u een lijst van programma's die worden uitgevoerd in de achtergrond te krijgen. Al deze programma's automatisch worden gestart wanneer u op uw computer. U kunt een aantal van uw middelen terug te krijgen door het vinkje in een aantal van hen. Gebruik geen Windows-systeem aanvragen niet uit te schakelen. Iets anders zou fijn moeten zijn.

.

.