Hoe kan ik mijn website te uploaden MetaCrawler

Zoekmachine databases mogelijk internetgebruikers om te zoeken naar trefwoorden en ontvang relevante resultaten van websites in de database opgenomen. MetaCrawler maakt gebruik van de zoekwoorden die door de gebruiker toegang tot meerdere zoekmachines en de resultaten weer te geven na het verwijderen van duplicaten. Upload een website om MetaCrawler in verschillende zoekmachines. MetaCrawler toegang tot Google, Yahoo, Bing en Ask! relevante resultaten.

instructies

1 Voeg uw website op Google's database. Ga naar Google's "Voeg uw URL naar Google" pagina (zie bronnen) en voeg de URL die u naar Google wens ingediend. Controleer of je bent een echte persoon door het invullen van de kluis met de Captcha informatie en klik op "Add URL."

2 Voeg uw website aan Yahoo's database. Ga naar de Yahoo "Verstuur uw site" pagina (zie bronnen) en voeg de URL die u aan Yahoo database wens ingediend. De registratie als Yahoo! gebruiker is vereist.

3 Voeg uw website op Bing's database. Ga naar Bing "Submit Site" pagina (zie bronnen) en typ de URL die u Bing database wens ingediend. Voer de Captcha informatie en klik op 'Submit URL "om de actie te voltooien.

4 Bereid uw website wordt doorzocht door Vraag! databank crawlers. Vragen! maakt geen gebruik van een URL website aanmeldingsformulier en de Ask! website suggereert dat de meest waarschijnlijke manier om integratie te bereiken in de database is om aan de open-format Sitemaps protocol, dat Ask.com ondersteunt en is verkrijgbaar bij Ask.com's "Hoe kan ik mijn site aanmelden" pagina (zie bronnen) te volgen.

Hints

  • Veel zoekmachines vereisen dat u in een doos te vullen met de tekens die worden weergegeven in een afbeelding. Dit beeld en karakter fill-in eis heet Captcha, en helpt de site validate je bent een echte persoon, niet een scripted programma.