Hoe met Afbeelding Aanpassingen in Adobe Premier Elements Make

Hoe met Afbeelding Aanpassingen in Adobe Premier Elements Make


Adobe Premier Elements biedt u de controle om tint, contrast en helderheid voor elke video clip in uw film aan te passen. U kunt een donkere scène lichter of verhoging van de algehele kleur van een scene. U zult uw scènes bekeken in de monitor te zien als u de wijzigingen te maken. U kunt deze wijzigingen maken als je de film of aan het eind te geven wanneer u speciale effecten en de soundtrack toegevoegd.

instructies

1 Hoe met Afbeelding Aanpassingen in Adobe Premier Elements Make


Open uw filmbestand met Adobe Premier Elements. Aan de rechterkant vind je de eigenschappen palet van uw scène te zien. Klik op het tabblad IMAGE CONTROL om het beeld eigenschappen die u kunt aanpassen weer te geven.

2 Hoe met Afbeelding Aanpassingen in Adobe Premier Elements Make


We willen de verzadiging van deze foto te veranderen. Maar voordat we dat doen zullen we de helderheid te verhogen door 10. Dit zal ons in staat stellen om de verzadiging te verhogen zonder dat de schaduwpartijen.

3 Hoe met Afbeelding Aanpassingen in Adobe Premier Elements Make


Let op, we hebben 10 ingevoerd in het tabblad helderheid en het beeld is duidelijk helderder geworden. De kleuren ook verschijnen nu onder verzadigd zodat we de verzadiging aan te passen.

4 Hoe met Afbeelding Aanpassingen in Adobe Premier Elements Make


Voer 70 in om de verzadiging in. De afbeelding is nu goed verzadigd en de blauwe lucht lijkt te helderder en aangenamer dan in het origineel.
Dit zijn fijninstellin-.

5 Hoe met Afbeelding Aanpassingen in Adobe Premier Elements Make


U kunt ook artistieke aanpassingen. Door de toevoeging van 120 in de tint aanpassing kunnen we een vreemd landschap en een unieke special effect te creëren.

Hints

  • De meeste video's niet beeldaanpassingen eisen, indien de de video's goed waren doodgeschoten.
  • Het is zeer nuttig om fijninstellin-, maar als het contrast en de helderheid niet correct in de video, is het moeilijk te bereiken met bewerking.
  • Aanpassingen aan contrast voor detail in de schaduwen te bereiken zal de video te kijken uitgewassen.
  • Aanpassing van de helderheid om de details in de hoogtepunten te verkrijgen video's veroorzaken aan gewassen te worden.