Hoe kan ik de Photo Organizer gebruiken in Adobe Photoshop Elements

Het vinden van de juiste grafische bestand te bewerken in Photoshop Elements onder de honderden of duizenden bestanden die zijn opgeslagen op de computer kan veel tijd in beslag nemen. In plaats van het zoeken door mappen een voor een, laat Photoshop Elements vinden en organiseren van alle grafische bestanden voor u.

instructies

Het vinden van bestanden te ordenen

1 Klik op de "Organize" knop bij het openen van Photoshop Elements.

2 Markeer de map die grafische bestanden en submappen met grafische bestanden bevat, kiest u de optie om bestanden uit submappen te krijgen en klik op "Foto's ophalen."

3 Wacht terwijl Photoshop Elements vindt de bestanden, organiseert ze en geeft ze weer in de werkruimte.

4 Vind grafische bestanden na het openen van Photoshop Elements door te trekken naar beneden het menu "Bestand" en te klikken op "Get Foto's en video's."

tagging bestanden

5 Sleep elk bestand om het trefwoord tag van het tabblad "Organiseren" aan de rechterkant van de werkruimte om bestanden te labelen met één van de standaard trefwoordtags die door Photoshop Elements

6 Maak een nieuwe trefwoordtags door te klikken op de groene "+". Nieuwe keyword tags kunnen naar de belangrijkste lijst worden toegevoegd of gemaakt als subcategorieën van trefwoordtags reeds op de lijst.

7 Gebruik het gezicht tagging-functie door te klikken op het icoon gezicht tagging aan de bovenkant van het zoekwoord tagging sectie. Photoshop Elements zal alle gezichten in alle bestanden te vinden en deze weergeven in een nieuw venster.

8 Maak een nieuwe keyword-tag voor elk gezicht verschijnt en sleep het gezicht naar de tag. Zoals elk gezicht is gelabeld, verdwijnt uit de werkruimte.

Het creëren van Albums

9 Voeg een nieuw album door te klikken op de groene "+" aan de bovenkant van de albums sectie aan de rechterkant van de werkruimte. Albums kunnen worden georganiseerd in album groepen als u verkiest.

10 Sleep bestanden naar albums één voor één. U kunt foto's toevoegen aan meer dan één album.

11 Plaats alle bestanden die je keyword tags gekoppeld aan door het creëren van een Smart Album en te kiezen voor "keyword tag," "bevat" en de naam van het trefwoord dat u wilt gebruiken om de Smart album te maken.

12 Selecteer alle bestanden die een of meer trefwoordtags met behulp van de "of" -functie bevatten of ervoor kiezen alleen bestanden die meer dan één trefwoord tag bevatten met behulp van de "en" -functie.

Hints

  • Elke keer dat u werken met een nieuw bestand in Photoshop Elements, neem even de tijd om het goed te organiseren met behulp van keyword-tags en albums, zodat u precies weet waar het is.
  • U kunt klikken op de dozen aan de linkerkant van meer dan één trefwoord tag alleen bestanden gelabeld met alle keyword tags die u hebt geselecteerd te bekijken.
  • Gezicht tagging is handig als je wilt kijken voor elk bestand dat het gezicht van een bepaalde persoon bevat.
  • Geen bestanden verwijderen van uw computer na Photoshop Elements hen organiseert. Photoshop Elements heeft deze bestanden niet gekopieerd; het gewoon leert waar de bestanden zich bevinden en geeft ze weer in de werkruimte.