Hoe aan te sluiten op uw draadloze Box

Wanneer u een draadloze installatie te kopen voor uw computer wordt geleverd met een router doos. Dit dient om het draadloze signaal aan de computer een kabelmodem worden gestoken. Dit klinkt misschien als een zeer technisch proces, maar er zijn eigenlijk snelle manieren om het opzetten van je router die niet eisen dat u in het bijzonder computer-savvy zijn.

instructies

1 Verwijder uw draadloze router doos uit de verpakking en leg het naast je modem. Als u niet beschikt over een modem nog kunt u contact opnemen met uw provider en zij zullen u adviseren over compatibele modems beschikbaar voor aankoop.

2 Steek de ronde stekker van het meegeleverde netsnoer in de ronde aansluiting aan de achterzijde van de router. Steek het grote uiteinde in een beschikbaar stopcontact.

3 Steek het ene uiteinde van de meegeleverde netwerkkabel in de poort aan de achterzijde van de router. Steek het andere uiteinde in de poort aan de achterzijde van de modem.

4 Schakel de router en modem door te drukken op de respectievelijke "Power" knoppen.

5 Zet de computer aan en plaats de meegeleverde software cd in het schijfstation van uw computer. Volg de aanwijzingen op het scherm om de router sync software te installeren op uw computer.