Hoe maak je Laat een Customer Log Uit op een formulier met een digitale stempel in LiveCycle

Hoe maak je Laat een Customer Log Uit op een formulier met een digitale stempel in LiveCycle


De Adobe LiveCycle Reader Extensions ES2 kunt u interactieve functies in online Adobe PDF-formulieren in te schakelen. Een digitale identiteit stempel laat de klanten af ​​te tekenen op de PDF-formulieren en kan worden gebruikt in plaats van een digitale handtekening. Het bevat de ontvanger identiteit informatie, zoals de naam, functie, organisatie en e-mailadres. De digitale stempels worden onderdeel van de vorm en de inhoud worden opgeslagen in de Acrobat PDF-formulier formaat te laten de klanten opnieuw te gebruiken bij toekomstige sign-off procedures.

instructies

1 Zoek en klik op het PDF-bestand dat u Adobe LiveCycle formulier bevat.

2 Klik op "Commentaar" op de navigatiebalk van het formulier en het vakje "Digitale Identiteit Stamps" te laten de klant te ondertekenen met een digitale stempel.

3 Selecteer uw digitale stempel uit de doos "Digitale Identiteit Stamps".

4 Klik ergens in het venster document naar de digitale stempel van toepassing op het formulier om af te tekenen zonder gebruik van een digitale handtekening.

5 Klik op de knop "Goedkeuren" op het formulier bericht bar in de 'Verzenden naar Next Approver "dialoogvenster venster te laten de volgende persoon af te tekenen op het formulier met de goedkeuring digitale stempel.

6 Typ het e-mailadres van de verzoekende fiatteur in het vak "To". adressen toevoegen voor andere ontvangers, indien nodig, en klik op de knop 'Verzenden'.

Hints

  • De instellingen gebruiksrechten moet worden ingeschakeld in de Adobe Reader te gebruiken af ​​te tekenen functionaliteit op de Adobe LiveCycle vorm.