Hoe maak je een Copyright Foto op Photobucket

Hoe maak je een Copyright Foto op Photobucket


Photobucket is een gratis image hosting service waarmee gebruikers hun foto's uploaden voor publiek te zien op het internet. Momenteel heeft Photobucket geen optie waarmee gebruikers het auteursrecht claimen op hun foto te hebben, maar volgens de Amerikaanse wet op het auteursrecht van de persoon die de foto automatisch neemt eist het auteursrecht. Indien u wenst te maken een zichtbaar copyright watermerk op uw foto om te voorkomen dat anderen het gebruik van uw foto's zonder krediet, kan dit worden gedaan met behulp van lagen met foto-editing software.

instructies

1 Open de foto die u wilt watermerk in uw editing software.

2 Maak een nieuwe lege laag boven op de foto.

3 Creëer je eigen watermerk. , Een afbeelding of vrijwel alles wat je wilt voor je watermerk: U kunt een copyright-symbool met tekst (Uw naam, alle rechten voorbehouden, etc IE) te hebben.

4 Verander de dekking van het watermerk laag totdat u tevreden bent met het uiterlijk van het watermerk.

5 Sla de foto als een nieuwe bestandsnaam, zodat u niet verlaten redden het watermerk op het oorspronkelijke bestand. Upload het een watermerk bestand naar uw Photbucket account.

Hints

  • Als u foto's uploaden naar een publiek domein op het internet, iedereen heeft toegang tot hen. Als u niet wilt dat anderen toegang tot uw foto's, kunt u een privé-rekening alleen zichtbaar voor jezelf.