Hoe te synchroniseren Google Met een iPad

De iPad is een aantrekkelijk toestel om vele redenen, een daarvan is de eenvoud waarmee het kan integreren in bestaande accounts. Google-gebruikers hebben vaak een grote hoeveelheid informatie online opgeslagen dat ze willen om toegang te krijgen op hun iPads. Gelukkig is het mogelijk om eenvoudig te integreren uw bestaande Google-account naar de geïnstalleerde toepassingen op uw iPad. Zodra u uw Google-account heeft toegevoegd aan uw iPad, het zal uw e-mail, contacten en agenda gesynchroniseerd met Google's online servers te houden.

instructies

1 Druk op de "Thuis" knop aan de onderkant van uw iPad om hem wakker en schuif de balk om het scherm te ontgrendelen.

2 Druk op de knop "Home" om terug te keren naar het beginscherm iPad.

3 Tik op het pictogram "Instellingen".

4 Tik op 'Mail, Contacten en Agenda's' aan de linkerkant van het scherm, en druk vervolgens op "Account toevoegen" aan de rechterkant van het scherm.

5 Raak "Microsoft Exchange."

6 Typ uw Google-account het e-mailadres in de "E-mail veld," typ dit nogmaals in het veld "Username".

7 Laat de "Domain" veld leeg, typ uw wachtwoord in het veld "Password" en tik "Next" aan de bovenkant van het scherm. Als u een "Kan certificaat te controleren" bericht, tik op "Cancel" om te sluiten.

8 Type "m.google.com" in het veld "Server", vervolgens "Next" aan de bovenkant van het scherm.

9 Tik op "Save" aan de bovenkant van het scherm om uw Google-account synchroniseren met uw iPad.

Hints

  • Het selecteren van "Gmail" in plaats van "Microsoft Exchange" zal uw e-mail en uw agenda te synchroniseren, maar het zal niet uw contacten te synchroniseren.