Hoe te normaliseren in Nero 8

Hoe te normaliseren in Nero 8


Normalisatie consequent verhoogt of verlaagt het geluid van een audiobestand. De meeste handig wanneer u meerdere bestanden, normalisatie maakt het geluid uniform tussen elk bestand, zodat een bestand niet harder of zachter is dan een ander. Het eindresultaat, wanneer het wordt gebruikt door thuisgebruikers, is een audio-cd die klinkt net als de manier waarop het zou doen als professioneel geproduceerde. Nero 8 biedt gebruikers een snelle manier om audiobestanden normaliseren als ze eenmaal bereid zijn om de schijf te branden.

instructies

1 Klik op het menu "Start" op uw computer. Klik op "Alle programma's", "Nero 8" en "Nero SmartStart." Klik op het pictogram Nero op de linker kant om een ​​lijst van alle programma's te bekijken. Klik op "Nero Burning ROM" om het branden toepassing te openen.

2 Klik op "Audio-CD" in het Nieuwe compilatie venster dat automatisch wordt geopend wanneer u de Nero Burning ROM te starten.

3 U kunt kiezen uit verschillende keuzes voor de audio-cd, zoals het maken van meerdere schijven of een multisessieschijf, door te klikken door de tabbladen aan de bovenkant van het venster. Controleer de selecties of kies ze uit één van de drop-down menu's.

4 Klik op het tabblad "Audio CD" en vink "normaliseren alle audiobestanden" om alle audio-bestanden die u toe te voegen aan de cd te normaliseren.

5 Selecteer "CD" van drop-down menu van het venster Nieuwe compilatie.

6 Klik op de knop "Nieuw".

7 Selecteer audio-bestanden en sleep ze in het selectiescherm. Deze bestanden worden automatisch genormaliseerd zijn wanneer gebrand op schijf.