Hoe maak je een Animated e-mail handtekening

Hoe maak je een Animated e-mail handtekening


Het creëren van een geanimeerde e-mail handtekening vereist ongeveer dezelfde reeks stappen als het creëren van een standaard e-mail handtekening. Daarnaast zal je gewoon nodig hebt om een ​​geanimeerde GIF (Graphics Interchange Format) te maken en plaats deze in uw handtekening zoals je zou een statische afbeelding.

Merk op dat niet alle e-mailclients en programma's ondersteunen het gebruik van geanimeerde GIF's in e-mail handtekeningen. Als uw e-mailclient dit soort personalisatie toestaat, kunt u eenvoudig een geanimeerde GIF toe te voegen aan je email handtekening.

instructies

instructies

1 Maak een geanimeerde GIF met behulp van een grafische editing programma zoals Photoshop. Maak de GIF in lagen, waarbij elke laag iets anders dan de veranderingen in het beeld dat u wilt zien als onderdeel van de animatie te vertegenwoordigen. Gebruik het palet animatie in Photoshop of het equivalent functionaliteit in uw grafische editing software om de lagen in de juiste volgorde te zetten en creëren van de animatie.

Anders, het verkrijgen van een gratis, bestaande geanimeerde GIF of aankoop van een online. Zorg ervoor dat u toestemming om het even welke geanimeerde GIF u online te verkrijgen gebruiken.

2 Sla het bestand lokaal, hetzij op uw harde schijf of op uw netwerk. Noem het geanimeerde GIF-bestand op een zodanige wijze dat u het later zult herkennen wanneer je moet het weer te vinden. Sla het op in een map waar je normaal gesproken andere beelden op te slaan, indien mogelijk, om verwarring over waar u later kijken naar het beeld te voorkomen.

3 Zoek het gedeelte van uw e-mail client, waar u kunt toevoegen of een e-mailhandtekening bewerken. Kijk voor dit gebied in het kader van een "Opties", "Mail Format" of het menu "Account Settings", afhankelijk van de terminologie die uw e-mailprovider gebruikt. Vind de mogelijkheid om uw e-mail handtekening te wijzigen en start de editor.

4 Vul de rest van de e-mail handtekening die u wilt (bijvoorbeeld uw naam en adres) te creëren. Op zoek naar een manier om een ​​afbeelding in te voegen in de ondertekening met behulp van een "Insert Image" koppeling of het pictogram. Probeer de rechtermuisknop te klikken in het vak bewerken om te zien of je een menu met een optie "Afbeelding invoegen" te krijgen.

5 Blader naar de afbeelding die u op uw harde schijf of lokale netwerk opgeslagen en selecteer de geanimeerde GIF. Hit "OK", "Opslaan" of een soortgelijke opdracht, afhankelijk van uw e-mailclient. Controleer of de geanimeerde afbeelding wordt nu weergegeven in uw e-mail handtekening. Sla uw wijzigingen op en verlaat de editor.

Hints

  • Veel e-mailproviders hebben een "Frequently Asked Questions" of "Help" sectie waar u kunt onderzoek toevoegen van een afbeelding aan je email handtekening. Probeer het controleren van een van deze bronnen voor meer informatie over hoe u een geanimeerde GIF invoegen in uw e-mail handtekening.